Rakenna unelmiesi vapaa-ajan asunto

 

Suomalaiset ovat maailmanmestareita mökkeilyssä!* Yhä useampi vapaa-ajan viettoon suunniteltu talo rakennetaan ympärivuotiseen käyttöön sopivaksi ja vastaamaan sekä puitteiltaan että varustelultaan omakotitaloa. Fiskarhedenvillanin laaja valikoima tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden rakennuttaa omien toiveiden ja tarpeiden mukaisen vapaa-ajan talon.

Fiskarhedenvillanin monipuolisen malliston avulla on helppo toteuttaa yksilöllisiäkin ratkaisuja. Valikoimasta löytyy sopiva malli läpi vuoden jatkuvaan asumiseen samoin kuin pelkkään lomasesonkiin. Suunnittelun lähtökohdaksi voi valita olemassa olevan talomallin tai oman piirustuksen.

* Suomen ympäristökeskuksen raportti 22/2015

Rakenna unelmiesi vapaa-ajan asunto

Fiskarhedenvillan
Fiskarhedenvillan-konserni, jonka pääkonttori sijaitsee Ruotsissa, toimittaa vuosittain noin 500 taloa, pääosin yksityishenkilöille Pohjoismaissa. Fiskarhedenvillanin maine yhdistetään laatuun ja joustavuuteen. Se tarjoaa jämerästi rakennettuja taloja jaainutlaatuisia ratkaisuja erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Yritys on perustettu vuonna 1993 ja Suomessa se on toiminut vuodesta 2014 lähtien.
fiskarhedenvillan.fi

 

 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...