Rej Design -kuivaimet hehkuvat nyt myös pinnaltaan kuparisina

 
Rej Design -kuivaimet hehkuvat nyt myös pinnaltaan kuparisina

- Tällä hetkellä kupari on hyvin suosittu sävy sisustuksessa. Rej-Designin tuotteilla on aina ollut kuparinen sydän, mutta nyt sen hehkua saa ihailla myös ulkopinnalla, kertoo Rej-Designin toimitusjohtaja Mari Vanhalakka.

Juhlavuotta täydentää myös Design from Finland –merkki, joka myönnettiin Rej Design -tuotteille kesäkuussa. Merkki viestii ainutlaatuisen muotoilun suomalaisesta alkuperästä ja korostaa muotoilun, suunnittelun sekä tuotekehityksen tärkeyttä osana yrityksen liiketoimintaa.

-Paitsi laadulla, käytännöllisyydellä ja kestävyydellä, myös muotoilulla on aina ollut suuri merkitys tuotteillemme, sillä kuivauspatterit ovat osa sisustusta, kertoo Vanhalakka.

Muotoilu on erityisen keskeisessä roolissa myös tänä vuonna, sillä uuden sävyvaihtoehdon lisäksi Rej-Design tuo markkinoille peräti kuusi uutta kuivainmallia (kts. liite). Tuotekehityksen lähtökohtana on suomalainen koti ja monipuolinen käytettävyys.

Uutuustuotteet esitellään Habitaressa 9.-13.9.2015 osastolla 7 c 39.

 

 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...