RPT lähtee ensimmäisen kerran Lepaalle!

 

Lepaa on puutarha-, viher- ja kiinteistöalan vuotuinen ammattilaisnäyttely. Tänä vuonna näyttely järjestetään 11.-13.elokuuta. Näyttely on avoinna joka päivä kello 10-17. Näyttelypaikkana toimii vehreä puutarha-alan oppilaitos Lepaalla Hämeenlinnan läheisyydessä.

Lepaalla kohtaavat puutarha- ja viheralan kaikki sektorit sekä kiinteistönhoidon ja maanrakennuksen ammattilaiset.

Kävijöiden joukkoon kuuluvat kasvihuoneyrittäjät, marjan- ja vihannestenviljelijät, taimistoviljelijät, puutarhakauppiaat, kaupunkien, kuntien ja seurakuntien viherväki ja golfkentänhoitajat sekä alan urakoitsijat. Mukaan mahtuu myös maanviljelijöitä, kotipuutarhureita, alan opiskelijoita, tutkijoita ja viranomaisia. Kävijöitä on ollut 7000–11 000.

Parinsadan näytteilleasettajan joukossa on tänä vuonna myös RPT Docu Oy. Osastollamme voi täyttää uudis- ja korjausrakentamisaikeita koskevan kyselymme, ja lahjaksi saa muhkean 240-sivuisen tietopaketin Rakenna Oikein, Korjaa Oikein.

Tavataan Lepaalla!

Lisätietoa: www.lepaa.fi

RPT lähtee ensimmäisen kerran Lepaalle!

Luokitukset

Piha

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...