Rudus Kotipolku – uusi verkkopalvelu pienrakentajille

 

Rudus Oy on avannut oman kodin rakentajille ja kaikille rakentamisesta kiinnostuneille uuden verkkopalvelun, Kotipolun.

Rakennusprojektiin ryhtyvällä on monta asiaa mietittävänä liittyen maanrakennukseen, perustuksiin ja runkotöihin sekä pihaan ja puutarhaan. Eri verkkosivustoilla on tarjolla tietoa hyvin hajanaisesti eli sitä on vaikea löytää.

Kotipolulla on kootusti ideoita, suunnitteluvinkkejä ja tuotevalintaa helpottavia neuvoja betoni- ja kivituotteiden käyttöön. Sen lisäksi palvelu tarjoaa helpon ja nopean kanavan tuotteiden hankkimiseen, sillä Ruduksen verkkokauppatuotteet on liitetty Kotipolun sisältöön.

Helposti omalle polulle

Kotipolun kätevän hakutoiminnon voi aloittaa vastaamalla kysymyksiin ”Missä vaiheessa olet”, ”Mitä etsit” ja ”Mitä rakennat”. Näin rakentaja pääsee sujuvasti omalle Kotipolulleen.

Kotipolulla on kolme aihekokonaisuutta: maanrakennus, perustukset ja runkotyöt sekä piha ja puutarha. Rakentamisen tueksi on myös kymmenkunta havainnollista videota.

Kotipolku on avoin verkkopalvelu ilman rekisteröintejä tai tunnuksia. Se on valmiina auttamaan, kun rakentaja on hyvien neuvojen tarpeessa.

Lisätietoja:
www.rudus.fi/kotipolku

Rudus Kotipolku – uusi verkkopalvelu pienrakentajilleTaustaa Ruduksesta: Rudus Oy:n liiketoiminnot ovat Kiviaines, Valmisbetoni, Betonituotteet ja Kierrätys. Rudus toimii Suomessa, Baltiassa ja Venäjällä Pietarissa. Rudus-konsernin liikevaihto vuonna 2015 oli 335 miljoonaa euroa. Konsernin palveluksessa on keskimäärin 1000 henkilöä. Suomessa Ruduksella on yli 120 toiminnassa olevaa kiviainesten toimipaikkaa (sora-alueita ja kalliolouhoksia), 68 betonitehdasta, 17 betonituotetehdasta, 30 kierrätyskeskusta (betoni- ja tiilijäte, lentotuhka) sekä noin 20 murskauslaitosta.
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...