Salaojakympit osaksi Vesivek-konsernia

 

Pientalojen salaojaremontteihin erikoistunut Salaojakympit Oy liittyy sadevesikouruja, kattoturvatuotteita ja kattosaneerauksia tarjoavaan pirkkalalaiseen Vesivek-konserniin.

Salaojakympit osaksi Vesivek-konserniaKuva: Salaojakympit

– Näimme ison mahdollisuuden Salaojakymppien henkilöstön ammattitaidossa, siksi päätimme laajentaa toimintaamme tälle alueelle. Ala on tähän asti ollut pienyrittäjävetoista ja pirstaloitunutta. Kun Salaojakymppien henkilöstöresursseihin yhdistetään Vesivekin konseptiosaaminen, pystymme yhdessä kehittämään koko alaa merkittävästi, Vesivek-konsernin toimitusjohtaja Kimmo Riihimäki sanoo.

– Vesivek on 40 vuoden aikana palvellut jo yli 250 000:ta suomalaista pientalo-omistajaa. Vanhalle asiakaskunnalle tämä yhdistyminen antaa Kuopion, Kokkolan, Vaasan, Seinäjoen, Jyväskylän, Tampereen ja Uudenmaan seudulla mahdollisuuden valita tuttu ja turvallinen toimija salaojaremontin tullessa ajankohtaiseksi, Vesivekin salaojaliiketoimintaa johtava Timo Kautto kertoo. 

Kautto muistuttaa, että 1970-luvulla rakentamisessa ei hahmotettu valesokkelin ja matalan perustuksen tuomia riskejä. 1980-luvun nousukauden rakennusbuumissa kodeiksi kaavoitettiin peltoja ja jopa soita eikä kosteusongelmista vielä puhuttu. Näiden aikakausien taloissa salaojitus on usein puutteellinen, mikä aiheuttaa kosteusrasitusta talon alapohjarakenteisiin. Ja vaikka salaojat olisi kiinteistöön tehtykin, niiden huoltaminen on usein käytännössä jäänyt hoitamatta.

Kun kiinteistön katto, sadevesijärjestelmät sekä salaojitus ja perustusten kosteuseristys ovat kunnossa, on koti suojassa ulkopuoliselta kosteudelta, Vesiveek-konsernista todetaan.

Luokitukset

Perustus

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...