Shades of Chalk- tapettimallisto valloittaa upealla pinnallaan

 

Shades of Chalk- tapetissa on harmoninen ja pehmeäpintainen kuviointi, josta tulee heti mieleen kalkkimaalattu seinä pehmeine, harjamaalattuine kuvioineen. Kalkkimaalattu pintakuviointi on Boråstapeterin oman designstudion suunnittelema, näin siitä saatiin mahdollisimman todentuntuinen ja kauniisti omintakeinen. Tapetti saakin sinut vaistomaisesti koskettamaan sen upeaa himmeää pintaa. Shades of Chalk on mallisto kaikille heille, jotka haluavat seinillensä hienoa syvyysvaikutelmaa ja rauhallisuutta, heille, jotka haluavat toteuttaa sen mieluiten yksivärisellä tapetilla.

Shades of Chalk- tapettimallisto valloittaa upealla pinnallaan

Klassisen moderneja tapetteja inspiroiviin sisustuksiin Olemme Skandinavian vanhin tapettimerkki. Tavoitteemme on yksinkertainen: haluamme luoda moderneja ja tyylipuhtaita tapetteja, jotka luovat rentoa ja kutsuvaa tunnelmaa heti sisään astuessa. Aivan kuin olisit tullut kotiin.

Jo yrityksen alkuajoista lähtien, 1800-luvun puolivälistä, toiminnassamme on ollut mukana inspiroivia ja aikaansa seuraavia suunnittelijoita ja arkkitehtejä. Suunnitteluprosessissa käytämme hyödyksi yksityiskohtaista malliarkistoamme, mutta panostamme merkittävästi myös yhteistyöhön kansainvälisten eturivin suunnittelijoiden kanssa.

Meille on tärkeää uudistaa ajattelumallejamme ja seurata viimeisimpiä trendejä. Meillä on työhön sisäinen palo, joka on vuosien mittaan tuonut meille monia arvostettuja tapettisuunnittelun tunnustuksia ympäri maailmaa. Palkitut tapettimme luovat arvokkaan pääoman ainutlaatuisessa malliarkistossamme, joka nykyään kattaa lähes koko Ruotsin tapettihistorian. Tapettimme koristavat seiniä joka puolella maailmaa. Tämä onkin tuotemerkkimme kulmakivi. Se toimii alkusysäyksenä, kun jatkamme uusien, tyylikkäiden ja nykyajan sisustustrendejä mukailevien tapettien luomista. Tapettien, jotka heijastelevat aikaansa. Jotka tuntuvat aina sopivilta.


BORÅSTAPETER – KLASSISIA, MODERNEJA TAPETTEJA, JOILLA LUODAAN INSPIROIVIA YMPÄRISTÖJÄ
Boråstapeter on Ruotsin tunnetuin ja suurin tuotemerkki tapeteissa. Suunnittelemme ja valmistamme vuosittain 5 mallistoa tehtaallamme Ruotsissa ja lanseeraamme ne lähes kaikkialle maailmaan. Nojaamme kaikessa klassiseen ja ajattomaan historiaamme, kehittäen jatkuvasti tuotemerkkiämme vastaamaan markkinoiden mielenkiintoa designiamme ja sävymaailmaamme kohtaan. Boråstapeter on osa WA WallVision AB- konsernia.
Lisätietoja: WallVision Sweden AB Suomen sivuliike www.wallvision.com

Luokitukset

Sisustaminen

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...