Sisustuksellinen ja kompakti uutuustuote DEKO

 
Sisustuksellinen ja kompakti uutuustuote DEKO

Johtava tulisijavalmistaja NunnaUuni Oy tuo varaavissa tulisijoissaan tunnetut hyödyt myös kevyttulisijoihin. Sisustuksellinen DEKO Due-tulisija luovuttaa lämpöään miellyttävän tasaisesti ja pehmeästi jopa 12 tuntia tulen sammuttua. ”Olemme kehittäneet uuden tulisijan toimimaan lisälämmönlähteenä taloihin, joissa on esimerkiksi maalämpö tai ilmalämpöpumppu”, NunnaUunin toimitusjohtaja Tuomo Järvinen sanoo ja jatkaa. ”Myrskyt aiheuttavat toistuvasti sähkökatkoksia, joiden ajaksi esimerkiksi maalämpötalot tarvitsevat varalämmönlähteen. Talven kovilla pakkasjaksoilla tulisijasta kaivataan lisälämpöä ja elävän tulen tunnelmaa, ja näihin tarpeisiin DEKO Due vastaa painoluokassaan omintakeisella, lempeällä lämmöllään.”

DEKO Duen ainutlaatuiset lämpöominaisuudet on saavutettu hyödyntämällä NunnaUunin omaa, erityisen hyvin lämpöä johtavaa ja rakenteeltaan suuntautunutta Mammutti-vuolukiveä sekä varaavissa tulisijoissa todennettua teknologista erityisosaamista. ”Nyt myös kevyttulisijalla on mahdollista nauttia elävän tulen tunnelmasta miellyttävässä lämmössä ja turvallisesti”, kertoo Järvinen. DEKO-tulisijoissa hormilämmöt pysyvät turvallisella tasolla hallitun palamistehon ja siten rauhallisten liekkien ansiosta.

NunnaUuni DEKO-tulisijat voidaan keveytensä vuoksi asentaa kotiin kuin kotiin, lattialle perustuksia vahvistamatta. DEKO Uno -tulisijamalleissa on tavanomainen, vähemmän lämpöä varaava 1-kertainen vuolukivikuori, joka antaa lämmön nopeammin huonetilaan. DEKO Uno-mallit sopivat hyvin varalämmönlähteeksi ja kiireettömään tulen tunnelmointiin.

DEKO-tulisijat painavat mallista riippuen 341–508 kg ja niiden suositushinnat ovat alkaen 1750 euroa. DEKO-mallistoa myy NunnaUunin jälleenmyyntiverkosto, lisäksi DEKO-tulisijat on ostettavissa yrityksen omasta nettikaupasta osoitteessa www.nunnauuni.com.

Tervetuloa tutustumaan tulisijoihimme Habitaren messuosastolle 3g11!

Lisätietoja:
Tuomo Järvinen, toimitusjohtaja, NunnaUuni Oy, p. 040 198 3850
Kuvamateriaalipyynnöt: Karoliina Caforio, tiedottaja, NunnaUuni Oy, p. 0400 746 095, karoliina.caforio(at)nunnauuni.fi

 

 

Uutiskirje

Tilaa kerran kuukaudessa ilmestyvä Rakenna Oikein, Korjaa Oikein uutiskirje

Tilaa tästä
 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...