Soft Feelings -tapettien käsin maalatut kuosit tuovat pehmeyttä sisustukseen

 

Malliston suunnittelija on Emma von Brömssen

Sisustuksessa on vallalla trendi, joka korostaa luonnollisuutta ja vieroksuu keinotekoisuutta, kerskakulutusta ja kertakäyttöisyyttä. Moni kaipaa nyt kotiinsa aitoja luonnonmateriaaleja, lämpimiä sävyjä ja pehmeitä pintoja. Tästä tarpeesta syntyi Boråstapeterin uusi Soft Feelings -tapettikokoelma. Malliston herkät kuosit ovat kaikki käsin maalattuja tai piirrettyjä. Suurin osa niistä on arvostetun ruotsalaisen muotoilijan Emma von Brömssenin käsialaa. Väripaletissa korostuvat luonnosta nousevat pigmentit ja hillityt pastellivärit. Uutuustapetit tulevat marraskuussa myyntiin Värisilmä-liikkeisiin.

– Koteihin haetaan yhä enemmän lämpöä ja kodikkuutta väreillä ja kuviollisilla kuoseilla. Soft Feelings -tapettien käsin luonnostellut kuviot tuovat sisustukseen kodikasta pehmeyttä ja käsin tehdyn tunnelmaa. Mallistossa on kahdeksan erilaista kuosia, joista kuusi on suunnitellut ruotsalainen muotoilija Emma von Brömssen. Hänet tunnetaan parhaiten luontoaiheisista tapeteistaan ja tekstiileistään, kuvailee Värisilmän valikoimapäällikkö Tiina Hakola.

Soft Feelings -tapettien käsin maalatut kuosit tuovat pehmeyttä sisustukseen

Emma von Brömssen on suunnitellut malliston kuosit Tender, Quiet, Fragrance, Humble, Sense ja Subtle. Malliston näyttävin uutuus on suurikuvioinen Tender, joka perustuu todelliseen kuvioklassikkoon: hanhensilmään. Liidulla käsin piirretyt viivat pehmentävät kuvion voimakasta graafisuutta. Quiet-kuosin paksuissa raidoissa siveltimenvedot on jätetty näkyviin. Leveällä siveltimellä maalatuista raidoista jokainen on ainutlaatuinen. Romanttinen Fragrance-kuosi täyttää seinät mininimalistisen pienillä kielomaisilla kukilla.

Humble-kuosin utuinen ruutukuvio tuo mieleen hyväilevän pehmeän keittiöpyyhkeen. Emma von Brömssen maalasi tämän kuvion akvarelleilla silkkipohjalle. Keveitä lehtiköynnöksiä kuvaava Sense-kuosi on painettu pellavapintaiselle tapetille, joka herättää köynnökset henkiin. Subtle-kuosissa toistuu pelkistetty simpukkakuvio, jossa kaarevat muodot seuraavat toisiaan. Kaarien aaltomaisuus johtuu siitä, että alkuperäinen malli on piirretty tekstiilipintaiselle paperille.

Mallistoa täydentää kaksi muiden suunnittelemaa kuosia. Kukkivaa pihlajaa kuvaava heleä Gentle-kuosi on Boråstapeterin arkiston aarre vuodelta 1956. Shades-tapetin pinta muistuttaa kalkkimaalattua seinää, jossa siveltimenvedot erottuvat ja luovat pintaan kerroksellisuutta. Uudenaikaista ja pationoitunutta yhdistävän kuosin on suunnitellut Boråstapeterin oma muotoilijatiimi. Gentle-tapetin kuvion pohjaksi on päivitetty Shades-kuosi, mikä helpottaa näiden tapettien yhdistämistä samaan tilaan.

Mallistossa on yhteensä kahdeksan kuosia, joista on tarjolla yhteensä 33 eri värivaihtoehtoa. Värimaailma nousee luonnosta: kiven, saven ja hiekan sävyjä tasapainottavat pehmeän pastelliset sävyt: sininen, turkoosi, vihreä ja lohenpunainen. Non woven -tapetit on helppo kiinnittää seinään liimaamalla.

Jälleenmyynti:
Värisilmä-liikkeet kautta maan

Luokitukset

Sisustaminen

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...