Sisustaminen

 

Suunnittele sisustusta varhaisessa vaiheessa

Talon rakentamista tai peruskorjausta suunnitellessa on hyödyllistä hahmotella sisustuksen pääpiirteet jo varhaisessa vaiheessa. Näin saadaan aikaan koti, joka taipuu myöhempiinkin tarpeisiin.

Tulevan kodin asukkaiden arkea on hyvä pohtia monesta näkökulmasta ja laittaa kaikki ajatukset paperille ennen kuin pohjapiirrosta edes aletaan hahmotella. Ensimmäisiin luonnoksiin jää nimittäin helposti kiinni ja arkiset tarpeet selkeytyvät usein vasta, kun tilat on otettu käyttöön.

Alkuun kannattaa miettiä, vaativatko perheen harrastukset tilaa kotona tai tekeekö jompikumpi vanhemmista joskus työtä kotoa käsin? Onko mahdollista, että ikääntyvä vanhempi asuu saman katon alla? Rakentamisessa tehtyjen ratkaisujen tulee muuntua lapsiperheessä taaperovaiheesta teini-ikään, eri sukupolvia edustavien aikuisten rinnakkaiseloon, ehkä vielä kahden aikuisen kodiksi.

Lue tästä

Selaa Rakenna Oikein Korjaa Oikein 2020 opasta tästä.

Lue tästä
 

RakennusFakta.fi

RakennusFakta.fi auttaa löytämään rakennusalan tuotteita ja ratkaisuja

Tutustu palveluun
 

 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...