Tämän nopeammin ei ikkunoiden pesusta voi selvitä – lue vinkit

 
  • Kirjoittaja(t): Vileda
  • Luotu: 23 Maaliskuu, 2015 - 10:07
  • Muokattu: 23 Maaliskuu, 2015 - 11:13

Ikkunoiden pesun ei tarvitse olla aikaa vievää ja raskasta puuhaa. Jätä sanomalehdet rauhaan ja pese ikkunasi näillä vinkeillä nopeasti ja vaivattomasti. Lisänä bonusvinkki, jolla saat pienet tahrat ikkunoista hetkessä.

1. Esivalmistelu: poista pöly ja roskat

Poista irtoroskat ja pöly ikkunanpielistä, -laudalta ja -karmeista. Pue talouskäsineet suojaamaan ihoa ja kynsiä vedeltä ja pesuaineelta.

Vileda Dermo Plus nitriiliset talouskäsineet ovat miellyttävät käyttää ja pukea ylle puuvillavuorauksen ansiosta. Käsineiden pintakäsittely takaa vakaan, lipsumattoman otteen ja nitriili suojaa hyvin kotitalouskemikaaleilta. Käsineet sopivat myös lateksiallergikoille ja muille herkkäihoisille.

2. Pese ikkunat mikrokuituisella pesimellä

Laadukas mikrokuitu on tunnetusti paras mahdollinen materiaali siivousvälineissä, niin myös ikkunanpesuvälineissä. Mikrokuitu poistaa pinttyneenkin lian ilman loputonta hinkkausta. Helpoimmin peset ikkunat siihen suunnitellulla pesimellä. Käytä pelkkää vettä tai laimeaa pesuaineliuosta, niin vältät ikkunoiden huuhtelun tarpeen.

Vileda Ikkunapesin on suunniteltu tehokkaaseen ikkunoiden pesuun. Se on kevyt käyttää ja pesimen muotoilu mahdollistaa nurkkienkin puhdistuksen. Pesimen pehmeä mikrokuitutyyny ja tyynyn erityiset hankaavat tehoalueet huolehtivat hyvästä pesutuloksesta. Ikkunanpesinsettiin kuuluu myös kuivainlasta.

3. Kuivaa ja viimeistele yhdellä vedolla

Voit tehdä kuivaamisen ja viimeistelyn perinteiseen tapaan lastalla ja ikkunaliinalla, mutta nopeammin selviät työstä imurilla, joka imee pesuveden ja viimeistelee samalla raidattoman kirkkaan lopputuloksen. Vileda WindoMatic ikkunaimuri imee tehokkaasti koko kumilastan leveydeltä, eikä jätä siten reunoille pisaroita. Kumilastaa ei tarvitse painaa, vaan voit antaa imurin hoitaa työn. Puhdista kumilasta silloin tällöin mikrokuituliinalla.

Jätä WindoMatic ikkunoiden pesun jälkeenkin saataville, sillä se on kätevä apuri esimerkiksi keittiössä kuivaamaan kaatuneiden juomalasien sotkuja. Imurin säiliö on helppo irrottaa ja pestä vaikka astianpesukoneessa.

Tadaa! Olet valmis!

Bonusvinkki

Tahra juuri pestyissä ikkunoissa! Ei hätää. Mikrokuituinen ikkunaliina pelastaa. Vileda Window on laadukas mikrokuituliina, jolla saat lähes yhdellä pyyhkäisyllä lemmikin nenänjäljet ja lasten sormenjäljet pois. Samalla liinalla kiillotat myös peilit. Liina on nukkaamaton ja 100% mikrokuitua.

Lisätietoja:
Lue lisää nettisivuiltamme:

http://www.vileda.com/fi/products/window-cleaning.html

Freudenberg Household Products on tuotekehityksen ja innovaatioiden saralla maailman johtava mekaanisten siivoustuotteiden valmistaja, jonka päätuotemerkkejä Suomessa ovat Vileda® ja Wettex®. Tuotteet voidaan jakaa pääosin lattioiden ja muiden pintojen hoitoon (mopit, siivousliinat, -sienet ja -harjat), siivouskäsineisiin, vaatehuoltoon sekä ammattisiivouksessa lisäksi siivousvaunuihin ja jätehuoltoon. Freudenberg Household Products panostaa jatkuvaan tuotekehitykseen pyrkimyksenään olla siivoustuotteiden edelläkävijä ja suunnannäyttäjä maailmassa, niin kotitalous- kuin ammattisiivouksessakin. Yritys on osa yli 160-vuotiasta saksalaista perheyritystä, monialakonserni Freudenberg Groupia, jonka liikevaihto vuonna 2013 oli 6,6 miljardia € ja jossa työskentelee lähes 40 000 työntekijää.

Luokitukset

Ikkunat

 
 

 

RakennusFakta.fi

RakennusFakta.fi auttaa löytämään rakennusalan tuotteita ja ratkaisuja

Tutustu palveluun
 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...