Tapio Anttilan Frendi-sohvalle GOOD DESIGN® -palkinto

 

Tapio Anttilan on saanut Frendi-vuodesohvalleen kansainvälisen GOOD DESIGN® Award - palkinnon. Frendi on moderni versio laverisohvasta.

Tapio Anttilan Frendi-sohvalle GOOD DESIGN® -palkintoKuva: tapioanttila.com

GOOD DESIGN® Award on muotoilupalkinto, jonka ovat perustaneet vuonna 1950 arkkitehdit Eero Saarinen, Charles ja Ray Eames sekä Edgar Kaufmann, Jr. Palkinnot jaetaan vuosittain eri kategorioiden parhaimmille tuotteille The Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Designin nimeämän kansainvälisen juryn päätöksellä. Tänä vuonna palkinnon sai yli 900 tuotetta yhteensä 47 maasta. Ehdolla oli yli 3000 tuotetta yli 50 maasta. 

Frendille myönnetty GOOD DESIGN® Award -palkinto on Tapio Anttilalle jo 19:s. Anttilan malliston vuodesohviiin kuuluu arkea helpottava toiminnallisuus, joka näkyy esimerkiksi vuodevaatteiden säilyttämisenä sohvan pehmusteissa. 

 – Tämä innovaatio on maailmalla uniikki, ja se tekee yhdessä muun hyvän ja toimivan suunnittelun ohessa vuodesohvamallistostani maailman parhaimmistoa. Myös vastuullisuus ja ympäristöarvot ovat tärkeässä roolissa suunnittelemissani tuotteissa, Anttila toteaa.

Luokitukset

Sisustaminen

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...