Tarkasta kotisi paloturvallisuus lomalle lähtiessäsi

 
  • Kirjoittaja(t): Safetum Oy
  • Luotu: 17 Kesäkuu, 2015 - 15:58
  • Muokattu: 17 Kesäkuu, 2015 - 16:01

Moni suuntaa loman viettoon pois kotoaan ennen juhannusta. Ennen lähtöä on hyvä varmistua että kodin paloturvallisuus on riittävällä tasolla. Sama asia koskee myös tuhansia vapaa-ajan asuntoja, jonne monet suomalaiset suuntaavat kesän viettoon. 

Paloturvallisuuden tarkastamiseen on olemassa monia muistilistoja, mutta helpoin ja fiksuin tapa on käyttää apuna Palotarkastus.fi - palvelua.

Palvelu ohjaa tekemään tarkastuksen ja muistuttaa tärkeimmistä asioista. Palvelu on kuluttajille täysin maksuton ja on käytettävissä kaikilla mobiililaitteilla tai tietokoneilla.

Safetum Oy on turvallisuusalan verkko- ja asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Toiminta painottuu turvallisuus- ja pelastussuunnitteluun, turvallisuusviestintään, kiinteistöjen pelastusvalmiuden ja varautumisen ylläpitoon, ihmisten pelastustietouden- ja osaamisen kehittämiseen sekä palo- ja poistumisturvallisuusselvitysten laadintaan. Yrityksen kiinteät toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Oulussa.

Yrityksen palveluille on myönnetty oikeus käyttää avainlippu-merkkiä, joka viestii kotimaiseen tarpeeseen suunnitelluista, vastuullisesti ja turvallisesti tuotetuista palveluista. Yritys huolehtii myös vastuullisesti tilaajavastuulain mukaisista velvoitteista. Tästä osoituksena on Luotettava Kumppani - logon käyttöoikeus.

www.palotarkastus.fi
www.pelastusvalvoja.fi
www.safetum.fi
www.tulityosuunnitelma.fi
www.turvallinenkiinteisto.fi
 

 

 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...