Tarkista katon kunto ennen kuin on liian myohaista - Nain huollat tiilikaton

 
Tarkista katon kunto ennen kuin on liian myohaista - Nain huollat tiilikaton

Seinä-wc on sisustajan ja siivoukseen helpotusta kaipaavan valinta. IDOn seinä-wc-valikoimasta löytyy ratkaisuja monenlaiseen makuun. Olipa kodin sisustustyyli sitten skandinaavisen pelkistetty tai rönsyilevän romanttinen, seinä-wc mahdollistaa sen jatkumisen myös kylpyhuoneessa.

Vaikka perinteinen lattiamallinen wc pitää pintansa suosituimpana wc-mallina, yhä useampi remontoija tai uuden kodin rakentaja valitsee seinä-wc:n.

”Vapautuva lattiatila lisää tilan tuntua ja helpottaa siivousta. Siivouksen helppous ja mahdollisuus vaikuttaa wc-ratkaisun ulkoasuun painavatkin vaakakupissa seinä-wc:n puolesta”, toteaa IDOn markkinointikoordinaattori Hanne Koveshnikov.

Valinnanvaraa wc-istuimissa, istuinkansissa ja painonapeissa

Seinä-wc:n vesisäiliö ja tekniset osat piilotetaan joko seinän tai koteloinnin taakse. Kumpikaan vaihtoehto ei vaadi enempää tilaa kuin perinteinen lattiamallinen wc, eikä tule välttämättä kalliimmaksikaan.

”Vesisäiliön ja seinä-wc:n teknisten osien kotelointi peittää tekniikan näkyvistä ja toimii samalla sisustuselementtinä. Kotelointi on mahdollista toteuttaa erilaisilla materiaaleilla aina laatoista puuhun tai betoniin”, Koveshnikov kertoo.

Myös painonapin valinnalla on mahdollista vaikuttaa wc:n ilmeeseen. Materiaaleja ja malleja löytyy IDOn valikoimasta runsaasti. Suurin osa IDOn painonapeista on erittäin ohuita, vain 6 mm, joten ne istuvat tyylikkäästi laatan tai muun valitun seinämateriaalin päälle.

IDOn seinä-wc-istuinvalikoimassa on neljä designiltaan erilaista mallia. Istuinkansi voi olla pehmeä tai kova. Kova kansi on samalla pehmeästi sulkeutuva ja siivouksen ajaksi helposti irrotettava. Lisäksi kansissa on useita eri värivaihtoehtoja.

 

Rimfree mullistaa wc-teknologian

Yksi merkittävistä tekijöistä wc:n valinnassa on helppo puhdistettavuus. IDOn uusi seinä-wc-malli IDO it! Rimfree on täysin uudenlainen wc-istuin. Sen muotoilu poikkeaa ratkaisevasti perinteisestä wc:stä, sillä siinä ei ole lainkaan bakteereja keräävää ja hankalasti pestävää huuhtelukaulusta.

Rimfreen patentoitu huuhtelutekniikka takaa sen, että vesi ohjautuu ilman huuhtelukaulustakin juuri sinne minne pitää ilman räiskintää. Kulhon muotoilu puolestaan takaa sen, että huuhtelu on tehokas myös pikkuhuuhtelua käytettäessä.

”Selkeälinjainen rakenne ja sileä pinnoite helpottavat puhtaanapitoa, ja perussiivoukseen riittääkin yleensä vesi ja rätti. Luonto kiittää, kun puhdasta tulee ilman kovia pesuaineita”, Koveshnikov kertoo.

IDO Kylpyhuone on suomalainen kylpyhuonetuotteita valmistava yritys. Tuotevalikoimaan kuuluvat wc-istuimet, pesualtaat, suihkutuotteet, kylpyhuonekalusteet ja kylpyammeet. Saniteettiposliini valmistetaan Tammisaaren tehtaalla.

Luokitukset

Muut

 
 

 

RakennusFakta.fi

RakennusFakta.fi auttaa löytämään rakennusalan tuotteita ja ratkaisuja

Tutustu palveluun
 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...