Tiileriltä kuuma uutuus

 

Nyt tulee Tiileriltä kuuma uutuus! Toisaalta jotain tuttua ja paljon uutta. Pönttöuuni on perinteinen lämmitin, jonka suosio on palautumassa. Nykyään pönttöuuni asennetaan yhä useammin uuteen taloon ja kuten kuvasta näkyy moderniin kotiin pönttöuuni sopii varsin hyvin.

Tiileri pönttöuuni Aino on varaava ja tehty aidosta poltetusta tiilestä. Aino pönttöuunin hyötysuhde on huikea 91%, joka on porslinia sisältävän erikoistiilen ja Tiileri –arinan ansiota. Uutta on myös normaalia paksumpi kuori peräti 0,7mm joka kestää elämä pienet kolhut ja toisaalta antaa näyttävän ilmeen pulverimaalauksen kera. Pinta on kuin kalleimmasta autosta. Värejä voit valita peräti 10:stä eri vaihtoehdosta samoin kuin lukkujakin on monta eri väriä.

Lämpöä riittää reilusti niimpä 25% maksimilämmöstä on vielä 30 tunnin päästä jäljellä. Tämä erinomainen lukema on saavutettu vain 8kg puumäärällä.

Ainosta löytyy myös pääliliitosmalli

Korkeus: 2100mm
Paino: 1200kg
Halkaisija: 750/700mm
Hormiliitos: ½ kiveä tai 150mm teräshormi

Tiileriltä kuuma uutuus
 

 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...