Tikkurila antaa sävylupauksen

 

Suositun Tunne Väri -värikartan sävyt toistuvat täsmälleen samoina, kun ne sävytetään Tikkurilan sisäseinämaaleihin. Tikkurila antaa tästä 100 % Sävylupauksen.

Lupauksen takana on Tikkurilan ensimmäisenä maailmassa käyttöön ottama ainutlaatuinen värikarttojen valmistusteknologia, jossa Tunne Väri -lastut ja -kartta on maalattu Tikkurilan omalla värikarttamaalilla hyödyntäen samoja sävytyskaavoja ja -pastoja kuin seinämaalien sävytyksessä.

Maalatun pinnan värin aistiminen riippuu katsojan silmän herkkyydestä, valonlähteestä ja maalikalvon sisältämistä pigmenteistä. Maalinvalmistajat käyttävät erilaisia pigmenttejä tuotteissaan, ja näin kaksi värillistä maalattua pintaa voi näyttää eri sävyisiltä eri valmistajan maaleilla maalattuina.

Valitsemalla Tikkurilan sisäseinämaalin ja Tunne Väri -kartan sävyn voi varmistua siitä, että sävy toistuu täysin samana seinäpinnalla valonlähteestä riippumatta. 100 % Sävylupaus koskee näitä Tikkurilan sisäseinämaaleja: Harmony, Joker, Remontti-Ässä ja Luja-pintamaalit.

www.tikkurila.fi/savylupaus


Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma Habitare esittelee 7.–11.9.2016 laajan valikoiman ideoita ja ratkaisuja sisustamisen eri tarpeisiin ja tarjoaa elämyksiä sisustamisesta. Tänä vuonna Tikkurila näyttäytyy yli 200 m2:n osastolla, jonka numero on 6g109. Osastolla esitellään kauden uutuudet inspiroivassa ympäristössä.

Tikkurila antaa sävylupauksenValitsemalla Tikkurilan sisäseinämaalin ja Tunne Väri -kartan sävyn voi varmistua siitä, että sävy toistuu täysin samana seinäpinnalla valonlähteestä riippumatta.
 

 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...