Tikkurilan ensi vuoden väri on vaaleansininen

 

Tikkurilan vuoden väri 2021 on Y354 Cumulus, joka on Tikkurilan mukaan rauhoittava, valoisampaa tulevaisuutta ilmentävä vaaleansinisen sävy.

Tikkurilan ensi vuoden väri on vaaleansininen

Tikkurilan mukaan vuoden värin 2021 taustalla oleva teema on jälleenrakentava toivo. 

 

– Meille jälleenrakentava toivo on uskoa siihen, että voimme myötävaikuttaa positiivisen muutoksen aikaansaamiseen, Tikkurilan väriasiantuntija Irina Hanhisalo kertoo. 

 

– Teema herättää toivoa ja kannustaa ihmisiä tekemään parhaansa haastavina aikoina ja kulkemaan kärsivällisesti eteenpäin kohti valoisampaa huomista. Epävarmuuden aikana haluamme herättää toivoa valoisamman ja paremman tulevaisuuden rakentamisesta, Hanhisalo kertoo. 

 

Sinistä pidetään rauhoittavana ja tasapainottavana värinä.

 

– Sininen kuvastaa kollektiivista tunnetta toivosta. Ja nyt enemmän kuin koskaan, toivo on se, mistä meidän on pidettävä kiinni, kun rakennamme tulevaisuutta. Sininen on rauhoittava ja luottamusta herättävä väri – sateen jälkeen tulee auringonpaiste ja kirkkaan sininen taivas, Hanhisalo sanoo. 

 

Tikkurila on koonnut Vuoden värin ympärille värikokoelman, joka Tikkurilan mukaan tarjoaa inspiraatiota ja suunnittelumahdollisuuksia sekä helpottaa yhteensopivien väriyhdistämien löytämisessä.  

 

Tikkurila on julkaissut Vuoden värin vuodesta 2016 alkaen.

Luokitukset

Sisustaminen

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...