Tikkurilan uutuudet esillä Oulun Rakentajamessuilla

 

Pohjois-Suomen Messujen järjestämä sisustus-, remontointi- ja rakentajakauden päätapahtuma on Oulun Rakentajamessut Ouluhallissa 15.–17.4.2016. Osastolla nro 122 Tikkurila esittelee uutuustuotteitaan ja kesäkampanjansa sekä järjestää työnäytöksiä sokkelinpinnoituksesta.

Tikkurilan uutuudet messuilla

Valtti® Plus Kesto on uuden sukupolven kuullote, joka antaa käsitellyille puupinnoille tuplasti pidemmän huoltovälin kuin tavanomainen kuullote. Se soveltuu lautajulkisivuille, lamellihirsipinnoille, kaiteille ja aidoille.

Valtti Plus Terassiöljy on UV-suojattu ja erikoispigmentoitu puuöljy. Tuotteen säänkestävyys ja värinpysyvyys on erittäin hyvä. Valtti Plus Terassiöljyä on saatavilla ruskeana, kelonharmaana ja mustana.

Kilpi Sammaleenpoistaja on kehitetty tiili- ja huopakattojen puhdistukseen. Biohajoava puhdistusaine ruiskutetaan katolle ja jätetään vaikuttamaan. Sammal ym. kasvusto huuhtoutuu pois sään vaikutuksesta.

Suosittu Unica Akva -maali on saanut rinnalleen uuden Unica Akva Lakan. Puolikiiltävä ja vesiohenteinen, UV-suojattu lakka soveltuu puuovien ja -ikkunoiden käsittelyyn sisällä ja ulkona.

Muuri on täysin uudenlainen takka- ja palomuurimaali kiviainespintaisille sisäseinäpinnoille, joiden lämpötilat voivat nousta normaalia korkeammaksi.

Tikkurilan uusin inspiraatio-opas Color Now 2016 esittelee vuoden ajankohtaisimmat sävyt. Vuoden 2016 sisustusväri on vihreä Vuono M442.

Tikkurilan ja Ramirentin kesäkampanja

Tikkurilan ja Ramirentin kesäkampanja jatkuu. Siihen kuuluvat kaikki Tikkurilan ulkotuotteet. Kun ostaa vähintään 50 litraa Tikkurilan ulkomaaleja, Ramirent tarjoaa 50 %:n alennuksen kampanjaan valitun alumiinitelineen tai perässä vedettävän henkilönostimen vuokrasta. Kampanja-aika on 18.4.–30.9.2016.

Tekijäpankki tutuksi

Tikkurilan Tekijäpankista löytyy osaavat ja luotettavat tekijät kotitalouksien remontti- ja maalaustöihin.

Lisätietoja:

www.tikkurila.fi/kotimaalarit/tuotteet

www.tikkurila.fi/ramirent

www.tikkurila.fi/tekijapankki

Tikkurilan uutuudet esillä Oulun Rakentajamessuilla

Luokitukset

Julkisivu

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...