Tikkurilan Vuoden väri haastaa valkoisen

 

Nimekkäiden suunnittelijoiden raati nosti ensi vuoden trendiväriksi elegantin Angoran.

Hyviä uutisia kaikille, jotka ovat kyllästyneet valkoisiin seiniin ja pintoihin: Tikkurilan Vuoden 2017 väri on nuden sävyinen Angora H466, joka toimii erityisen hyvin valkoisen tilalla. Muotinäytöksiä pitkään hallinnut elegantti sävy on valkoista pehmeämpi valinta tilan yleisväriksi.

Tikkurilan Vuoden väri haastaa valkoisen

Väri hyppäsi muotimaailmasta sisustusmaailmaan muotisuunnittelija Teemu Muurimäen avulla. Hän kuului Tikkurilan kokoamaan raatiin, joka keräsi yhteen vuoden 2017 Color Now -väritrendit. Nimekkään raadin muut jäsenet olivat sisustussuunnittelija ja -bloggaaja Susanna Vento sekä Tikkurilan designpäällikkö Marika Raike. Raatilaiset keräsivät mieleisiään värejä ja materiaaleja ”moodboardeille”, joiden pohjalta kolme Color Now 2017 -värikokoelmaa muodostuivat. Hazy, Clay ja Growth -kokoelmiin kiteytyy ajassa olevia ilmiöitä ja tunnelmia.

Vuoden väriksi nostettu puuterinen Angora löytyy Hazy-värikokoelmasta, jonka hienostuneen utuiset sävyt ovat saaneet innoituksensa englantilaisesta kartanoromantiikasta.

“Angora on helppo sisustusväri. Sillä voi maalata suuria pintoja, mutta tila pysyy silti valoisana. Sävy on helppo yhdistää tummempiin, neutraaleihin väreihin, kuten sammaleen ja mudan harmahtaviin ja vihreään taittaviin sävyihin sekä erilaisiin viileisiin ruskeisiin”, Tikkurilan designpäällikkö Marika Raike sanoo.

Rustiikkisessa Clay-kokoelmassa on poltettuja terrakotan ja saven sävyjä. Energisen Growth-kokoelman ytimen muodostavat tomaatinpunainen ja vihreän eri sävyt. Pehmeä Angora H466 ja muut kokoelmien sävyt löytyvät Tikkurilan Tunne Väri -kartasta.

Video: www.tikkurila.fi/vuodenvari

Teemu Muurimäki on Marimekon vaatesuunnittelija ja miestenvaatemerkki Formal Fridayn luova johtaja. Muurimäki tunnetaan myös työstään mm. Giorgio Armanin ja Dolce & Gabbanan muotitalojen suunnittelijana.

Susanna Vento on sisustussuunnittelija, joka tunnetaan Varpunen-sisustusblogistaan ja yhteistyöstään lukuisten designmerkkien kanssa.

Marika Raike on Tikkurilan designpäällikkö. Raike vastaa Tikkurilan värikokoelmien ja värijärjestelmien luomisesta ja kehittämisestä sekä mm. Tikkurila-brändin visuaalisesta ilmeestä ja uusista maalausvinkeistä.


Tikkurila on johtava maalialan ammattilainen Pohjoismaissa ja Venäjällä. Olemme perinteikäs suomalainen yritys, joka toimii nykyään 16 maassa. Laadukkaiden tuotteiden ja kattavien palvelujen avulla varmistamme markkinoiden parhaan käyttäjäkokemuksen. Kestävää kauneutta vuodesta 1862.

www.tikkurilagroup.fi

Luokitukset

Sisustaminen

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...