Topi-Keittiöiltä mallistouudistuksia

 

Topi-Keittiöt Oy:n tuotevalikoimaan on lisätty uusia malleja. Uudet ovivärit, vetimet, laminaattivärit ja välitilalevy täydentävät Topi-Keittiöiden monipuolista mallistoa.” Puukuosit ovat lisäämässä suosiotaan ja haluamme olla mukana tuotteillamme uusien trendien myötä” kertoo myyntijohtaja Riitta Ojala-Fors.

Aitta -ovimalli on pystykuvioinen melamiiniovi, jonka ovivärit muodostuvat maanläheisistä puukuoseista. Aitta-sarja uudistuu kahdella uudella kuosilla; savusaarni ja hiilipuu. Hiilipuu on sävyltään erittäin tumma, nimensä mukaan kuin hiiltynyt puu. Savusaarnissa esiintyy ruskean ja harmaan sävyjen lisäksi vivahde sinistä, jolloin oven väri mukailee savun värejä. Aitta-ovimalliin voi yhdistää haluamansa vetimen tai mallistossa on vaihtoehtona kolme eri listavedintä valkoinen, musta ja alumiini. Aitta-ovet ovat Topi-Keittiöiden omaa tuotantoa.

Kaisla- ja Luoto-ovimalleja on täydennetty uusilla listavedinväreillä; valkoinen ja musta. Aikaisemmin mallistossamme oli Kaislaan ja Luotoon vain alumiinin värinen listavedin, mutta halusimme tarjota asiakkaillemme enemmän vaihtoehtoja, kertoo Ojala-Fors. Kaisla-ovimallissa on yhteensä neljä oviväriä ja Luoto –ovimallissa on kolme oviväriä. Molempiin ovimalleihin on valittavana vielä kolme eri listavedinväriä, jolloin eri väriyhdistelmiä on kolmekymmentä.

Viilu- ja puuovet täydentyvät kahdella uudella petsivärillä; vaaleanharmaa ja tummanharmaa. Uudet petsivärit ovat saatavissa tammivaakaviilutettuun Kosketukseen, tammiseen puukehysovi Erikaan ja massiivitammiovi Kartanoon. Uudet petsivärit noudattavat suomalaisten suosimia maanläheisiä harmaan sävyjä.

Uusia vetimiä trendiväreillä mallistossa on neljä kappaletta ja vetimien sävyt ovat kupari, messinki sekä harjattu teräs. Laminaattiväreistä uutuuksia ovat betoni ja siniteräs, jotka tuovat laminaattimallistoon teollista sävyä. Laminaattiväri betoni on vaalean sävyinen, jossa näkyvät betonin työstö ja rosoisuus. Siniteräs on taas tumman sävyinen ja eläväpintainen kuosi.

Uutuusvärit välitilalevyissä ovat helmiäisvalkoinen sekä samppanja. Helmiäisvalkoinen on vaaleansävyinen väri ja levynpinta välkehtii helmen tavoin. Samppanja on vaalean ruskean sävyinen ja puolihimmeä kuosi. Välitilalevy on 4mm paksua laminaattilevyä, joka on kulutusta kestävää ja helppo asentaa uuteen tai vanhaan keittiöön . Topi-Keittiöiden välitilalevymallistossa on yhteensä yhdeksän eri värivaihtoehtoa.

Lisätietoja:
Topi kevään 2016 uutuudet -video
Uutuusmallit 2016 -esite
Uutuudet Topi-Keittiöiden verkkosivuilla


Topi-Keittiöt Oy – tutummin Topi. Olemme valmistaneet suomalaisille laatukeittiöitä ja muita kodin kiintokalusteita jo yli 75 vuotta. Vuonna 1939 Toivo Ojala perusti Kalajoelle pienen puusepänverstaan, joka on kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista kiintokalustetehtaista ja kotimaisen keittiösuunnittelun edelläkävijöistä. www.topi-keittiot.fi

Topi-Keittiöiltä mallistouudistuksia

Luokitukset

Keittiö

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...