Trendikkäitä värejä ja ruutuja parkettiuutuuksissa

 

Tarkett lanseeraa ylellisiin Noble- ja Heritage -parkettimallistoihin trendikkäitä uutuuksia. Tyylikkäät tammilattiat flirttailevat kauniilla uusilla sävyillään ja moderneilla ruuduillaan perinteisten parkettikuvioiden kanssa.

Tämän vuoden Noble-mallisto yhdistää perinteiset klassikkokuviot moderneihin design-muotoihin. Mallisto saa kaksi uutta ruutukuosia, joissa on pienet tai suuremmat neliöt. Kuviot kunnioittavat vanhoja käsityötaitoja, ollen samalla sisustustrendien huipulla. Puun syykuvio menee ruuduissa eri suuntiin, ja jokaiseen parkettilautaan muodostuu upea eläväpintainen kokonaisuus. Pinnan harjauskäsittely tuo kaunista kuviota esille entisestään. Uutuusparkettien pintakäsittelynä on kovavahaöljy, joka antaaa luonnollisen himmeän, mutta kestävän suojan lattialle.

Heritage-mallistossa puun lämpöisen luonnollinen tuntu korostuu. Luonnon muovaamien yksityiskohtien, kuten oksakohtien tuoma rustiikkinen ulkonäkö onkin jo vakiinnuttanut paikkansa monissa kodeissa. Uutuusvärit opaalinvalkoinen ja kyyhkysenharmaa ovat täydellinen pohja skandinaaviselle sisustustyylille. Näiden parkettien pinta harjataan hieman syvemmin puun rakenteen ja syykuvion korostamiseksi. Käsintehty viiste tuo esiin jokaisen yksittäisen lankun.

Kaikki Noble- ja Heritage -mallistojen lattiat ovat helppoja asentaa kätevän 2-lock-lukitusjärjestelmän ansiosta. Lattiat voidaan hioa uudelleen 3–4 kertaa ja niiden alle voidaan asentaa lattialämmitys. Myös pohjoisen ilmastomme vuodenajoista johtuvat ilmankosteuden vaihtelut on huomioitu lattioita suunniteltaessa.

Trendikkäitä värejä ja ruutuja parkettiuutuuksissa

Noble – ruutukuosi suuremmilla neliöillä

Noble-malliston suurempia ruutuja on saatavana kolmessa eri värissä: Noble Tammi Greenwich, Noble Tammi Soho ja Noble Tammi Broadway. Ruudut ovat 19x19 cm kokoisia. Parketin pinta on harjattu puusauvojen mukaisesti, ja huoneeseen tuleva valo heijastuu niistä upeasti eri suuntiin. Pintaa suojaa himmeän luonnollinen kovavahaöljy.

Noble – ruutukuosi pienemmillä neliöillä

Noble Tammi Manhattan- ja Noble Tammi Chelsea -parkettien ruutukuvio koostuu 9,5 x 9,5 cm kokoisista neliöistä. Vastakkaisiin suuntiin menevien puun syykuvioiden ansiosta jokaiseen parkettilautaan muodostuu selkeä ruudukko. Ilme viimeistellään pinnan harjauksella ja kovavahaöljyllä. Tämä ruutukoko sopii hyvin myös pieniin huoneisiin.

Heritage

Heritage-malliston uutuudet ovat Heritage Tammi Opal White ja Heritage Tammi Dove Grey. Näiden ylellisten lankkuparkettien puuraaka-aine on valittu nimenomaan elävän vaihtelun, oksankohtien ja halkeamien perusteella. Parketin pinta on lisäksi harjattu, jotta puun yksityiskohdat saadaan vieläkin kauniimmin esiin. Jokainen lankku on vielä viimeistelty käsintehdyllä viisteellä.

 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...