Tulikiven uusi Tuisku-sähkökiuas täydentää vuolukivipintaisten kiukaiden sarjaa

 
  • Kirjoittaja(t): Tulikivi Oyj
  • Luotu: 24 Tammikuu, 2013 - 16:00
  • Muokattu: 24 Tammikuu, 2013 - 16:14

Tulikivi lanseeraa helmikuussa 2013 uuden sähkökiukaan Tuiskun, jonka ajattoman tyylikäs muotoilu ja innovatiiviset elektroniikkaratkaisut tekevät saunomisesta nautinnon kaikille aisteille.  Helmen harmaassa Tuisku-kiukaassa on uritettu vuolukivipinta, joka varaa itseensä lämpöä ja luovuttaa sitä tasaisesti pehmeissä löylyissä.

Tulikiven uutta Tuisku-sähkökiuasta ohjataan Tulikivi Touch Screen -kiuasohjaimella, joka voidaan asentaa kuiviin ja kosteisiin tiloihin sekä löylyhuoneeseen. Helppokäyttöisellä ja selkeällä ohjaimella voidaan säätää saunahuoneen lämpötila asteen tarkkuudella omien mieltymysten mukaiseksi ja samalla säästää energiaa. Kiuasohjaimessa on erikoisominaisuutena kivitilan lämpötilan säätö.  Kiuas on myös yhdistettävissä KNX-taloautomaatiojärjestelmään ilman erillistä ohjauskeskusta.

Tuisku-kiuas sopii niin moderniin kuin klassiseen saunaan

Tuisku-kiuas on valmistettu helmen harmaasta, uritetusta vuolukivestä, joka varaa itseensä lämpöä ja luovuttaa sitä tasaisesti pehmeissä löylyissä. Vuolukivi myös kuivattaa löylyhuoneen tehokkaasti saunomisen jälkeen. Selkeälinjainen Tuisku-kiuas sopii graafista ilmettä arvostavalle sisustajalle, mutta myös perinteisempään saunaan. Tulikivi tarjoaa kiukaisiin myös tavallisten kiuaskivien päälle pintakerrokseksi aseteltavia valkoisia  Tulikivi Deco White-koristekiuaskiviä, joiden halkaisija on 5–10 cm.

Lisätietoja:                                
Tulikivi Oyj, www.tulikivi.fi

Jälleenmyynti:   
Tulikivi-studiot ja Tulikivi-jälleenmyyntipisteet kautta maan

Pörssinoteerattu perheyritys Tulikivi Oyj ja sen tytäryhtiöt muodostavat Tulikiven, joka on maailman suurin lämpöä varaavien tulisijojen valmistaja. Tulikivellä on kolme tuoteryhmää: Tulisijat, Saunat ja Sisustus. Tulikivi ja sen asiakkaat arvostavat hyvinvointia, sisustamista ja bioenergian hyötyjä. Tulikiven liikevaihto on noin 60 miljoonaa euroa, josta viennin osuus on puolet. Tulikivellä työskentelee vajaat 400 ihmistä
 

Kuvagalleria

Tuisku
Tuisku
Tuisku
Tuisku
Tuisku

Luokitukset

Sauna

 
 

 

Uutiskirje

Tilaa kerran kuukaudessa ilmestyvä Rakenna Oikein, Korjaa Oikein uutiskirje

Tilaa tästä
 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...