TUOTEUUTUUS: Abloy Oy Yale Doorman -älylukko

 

– Kodin älylukitus lisää mukavuutta ja turvallisuutta, sillä siihen voi lisätä ominaisuuksia, josta isovanhempamme eivät osanneet uneksiakaan, esimerkiksi hälytykset murtoyrityksistä ja mahdollisuuden avata ovi etänä, kertoo toimitusjohtaja Katri Koskela Itä-Helsingin Lukko Oy:stä.

TUOTEUUTUUS: Abloy Oy Yale Doorman -älylukkoSisarukset Katri Koskela ( vas. ) ja Tiia Kuparinen johtavat yhdessä Itä-Helsingin Lukkoa kolmannessa polvessa. Molemmat ovat kasvaneet yritykseen ja Katri ilmoitti jo 14-vuotiaana, että hänestä tulee maamme ensimmäinen naispuolinen lukkoseppämestari. Näin myös kävi, yli 20 vuotta myöhemmin.

– Yale Doorman -älylukon voi helposti laajentaa Yale Smart Home -turvajärjestelmäksi lisäämällä siihen esimerkiksi liiketunnistimia ja vesivuotovahteja tai turvakameroita. Itsevalvottava, kuukausimaksuton järjestelmä ei tarvitse kaapelointia ja sitä ohjataan älypuhelimella, johon tulevat myös mahdolliset hälytykset. Puhelimesta voi seurata kodin tapahtumia ja kameran kuvan perusteella voi päättää, tarvitseeko paikalle hälyttää apua, selvittää Yale-tuotteiden markkinointipäällikkö Janika Niskanen Abloy Oy:sta. 

– Toimimme Etelä-Suomen alueella ja osaamme auttaa asiakasta valitsemaan juuri hänen tarpeitaan vastaavan lukitusjärjestelmän. Myymämme lukot ovat laadukkaita ja asennusjälki on siisti. Lisäksi opastamme älylukon käyttöön, jotta asiakas osaa hyödyntää sitä parhaalla mahdollisella tavalla, Itä-Helsingin Lukko Oy:n Katri Koskela sanoo.

 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...