TUOTEUUTUUS: Akkukäyttöiset pistosahat hiiliharjattomalla moottorilla

 

DEWALTin ainutlaatuinen yli sadan akkutyökalun 18V XR -akkujärjestelmä täydentyy uusilla pistosahoilla. Sahoissa on monia etuja, kuten moottorin pidempi käyttöikä. Yhdessä 18V XR -akun kanssa pistosahat tarjoavat myös korkeaa laatua, jota rakennustyömailla toimivat ammattilaiset edellyttävät. 

Uudet mallit eroavat toisistaan kahvan osalta: DCS334 on varustettu korkeammalla yläkahvalla, kun taas DCS335:ssä kahva on kompaktilla runko-otteella. DEWALT on halunnut tehdä ammattilaisille sopivan työkalun valinnan helpoksi kehittämällä kaksi eri mallia. Molemmissa sahoissa on luokkansa paras käyttömukavuus ja käytettävyys. 

TUOTEUUTUUS: Akkukäyttöiset pistosahat hiiliharjattomalla moottorilla

DCS334-malli on hyvä vaihtoehto, kun materiaalia halutaan sahata yläpuolelta. Monet pohjoismaissa toimivat ammattilaiset ovat kuitenkin tottuneet sahaamaan alapuolelta, jotta materiaalin näkyvään puoleen ei jäisi lastuja. Siksi DEWALT on kehittänyt DCS335-mallin, jonka kompakti kahva helpottaa sahaamista alapuolelta.

Molemmat sahat ovat kokonsa puolesta erittäin kevyitä ja ergonomisia. Ne ovat myös hiljaisempia ja niiden tärinätaso on alhaisempi kuin aikaisemmissa malleissa. Sahojen uusien ominaisuuksien ansiosta myös säätöjen tekeminen on ennennäkemättömän nopeaa ja helppoa. Esimerkiksi DCS335-mallin sivussa on pieni säätöpyörä, jolla voidaan säätää terän nopeutta konetta sammuttamatta. Lisäksi DCS334-mallin liipaisimessa on integroitu nopeudensäätö. Terä voidaan vaihtaa sahan etupuolelta ilman työkaluja yhdellä kädenliikkeellä, jopa työkäsineet kädessä. Myös pohjalevyjen irrottaminen on helppoa ja niitä voidaan kääntää 47 astetta molempiin suuntiin viistoon sahaamista varten. 

Lisäksi molemmissa sahoissa on työtä helpottavat LED-valot ja tehokas pölynpoisto. Näin sahauslinja on mahdollisimman hyvin näkyvillä ja hallittavissa, jolloin lopputulos on täydellinen. Molemmat mallit ovat myös yhteensopivia DEWALTin pölynimuriin liitettävän Airlock-pölynpoistojärjestelmän kanssa.

TYÖKALUT & SÄILYTYSRATKAISUT
Olemme työkalualan maailman nro 1. Teemme töitä joka päivä luodaksemme työkaluja, jotka auttavat rakentamaan ja ylläpitämään maailmaa ympärillämme. Meihin luottavat alan ammattilaiset sekä tee-itse -ihmiset päivittäin, lujien sekä kestävien käsi-, sähkötyökalujen, lisävarusteiden ja säilytysratkaisujen kanssa. Tiedät pystyväsi luottamaan meihin, koska teemme kaikkemme asiakkaittemme parhaaksi ja pyrimme aina laatuun kaikessa työssämme. Kaikki tuntevat ikoniset brändimme: STANLEY, DEWALT, IRWIN, BLACK&DECKER, LENOX, FACOM. Me asetamme standardit suorituskyvylle, laadulle sekä uusille innovaatioille.

Luokitukset

Muut

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...