TUOTEUUTUUS: Allas yhdistettynä kierrättämiseen

 

Blanco lanseerasi syksyllä 2017 uuden biokierrätys-ajatusta tukevan allasmallin. Altaan idea on tehdä biojätteiden kierrättämisestä mahdollisimman helppoa ja kätevää.

TUOTEUUTUUS: Allas yhdistettynä kierrättämiseen

Blanco Collectis 6 S -mallissa yhdistyvät biokierrätys ja tyylikäs suoralinjainen allasmuotoilu. Keskellä allasta leikkuulaudan vieressä on optimaalisen kokoinen ja helposti käytettävä kannellinen bioastia. Astia on kovaa antrasiitin väristä muovia, joka kestää kovempaakin kulutusta sekä pesua.

Ruoanvalmistuksen jälkeen astia voidaan sijoittaa Blanco Select -jätejärjestelmään odottamaan biojätteiden poisvientiä. Allasta voidaan käyttää myös ilman bioastiaa, jolloin astian tilalla on pienempi allas. Pienen altaan takana on lisäksi minikokoinen kaatoallas.

Allas on saatavissa kaikissa Silgranit PuraDur -väreissä. Lisävarusteena tilattavissa vaahterapuu leikkuulauta.

Oy Lapetek Ab on keittiöalan maahantuontiyritys ja tukkuliike, jonka mallisto sisältää kattavan valikoiman altaita, hanoja, jätemekanismeja ja liesikupuja. Tuotteet tulevat alan johtavilta valmistajilta ympäri maailmaa. Tuomme vuosittain markkinoille keittiötuotteiden uusimmat trendit tarjoten samalla turvallisia ja pitkäaikaisia ratkaisuja. Korkea laatu ja vastuu ympäristöstämme kaikissa toiminnoissamme ja tuotteissamme tekee Lapetekin tuotteesta huolettoman ratkaisun. Lapetek.fi

Luokitukset

Keittiö

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...