TUOTEUUTUUS: AXOR MyEdition

 

– Avantgardistinen hana vie yksilöllisyyden uudelle aikakaudelle

Persoonallinen ja yksilöllinen – tämän päivän sisustuksen megatrendit. Saksalaisen Hansgrohe Groupin designbrändi AXORin uusin hanamallisto AXOR MyEdition vie yksilöllisyyden uudelle aikakaudelle kylpyhuoneissa. AXOR MyEdition -hanojen personointivaihtoehdot mahdollistavat todellisen luovuuden toteuttamisen: yli 225 yksilöllistä mahdollisuutta. 25 vuotta täyttävän AXOR-bändin uutuusmallisto ensiesittelyssä Habitare-messuilla 12.–16.9.2018 osastolla 6c49.

Design personointialustana

AXOR MyEditionin muotoilu on arkkitehtonisen lineaarista. Selkeä muotoilu tarjoaa täydellisen alustan hanan yksilölliseen muokkaamiseen. AXOR MyEdition -hanat koostuvat kahdesta erikseen valittavasta osasta: rungosta ja pintalevystä. Standardimalleissa runko on kiiltävää kromia ja pintalevy peililasia tai mustaa lasia. Kun vaaditaan todella yksilöllistä ratkaisua, voidaan osien pintavärit ja materiaalit valita vapaasti. Pintalevyn materiaalivaihtoehtoja ovat mm. erikoisväriset metallit, marmori, puu ja nahka; ja rungon värivaihtoehtoina tavallisen kromin lisäksi esimerkiksi musta kromi, pronssi tai punakulta, kiiltävänä tai mattana.

TUOTEUUTUUS: AXOR MyEdition

Mallisto on suunniteltu yhteistyössä Phoenix Design Studion kanssa, joka sai tänä vuonna arvostetun “Red Dot Design Team 2018” palkinnon.

Uusi PowderRain-suihku – nyt hanassa

AXORin uutuussuihkuista tuttu mikrohienoista pisaroista koostuva PowderRain-suihku on tuotu ensimmäistä kertaa pesuallashanaan. Silkkisen, erityisen pehmeän PowderRain-suihkun ansiosta AXOR MyEdition -hanat ovat elämys myös käytössä – vesi virtaa hanasta rauhoittavana suihkuna. Runsaan tuntuisesta suihkusta huolimatta pesuallashanan vedenkulutus on vain noin 5 l/min.

Joka tilan ja asennuksen ratkaisu

Kylpyhuoneessa hanoja tarvitaan niin pesualtaalle kuin kylpyammeellekin. AXOR MyEdition -mallisto tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita erilaisiin asennustapoihin, erilaisille pesualtaille ja ammeille. Mallistossa on myös näyttävä lattiaan asennettava pesuallashana, joka voidaan asentaa kylpyhuoneen keskelle katseenvangitsijaksi vapaasti seisovan pesualtaan pariksi. Tuotteet ovat yhdisteltävissä AXORin suihkujen ja AXOR Universal -kylpyhuonetarvikkeiden kanssa, kaikki saatavilla erikoisväreissä.

AXOR MyEdition -malliston tuotteet ovat tulossa tuotantoon vuonna 2019.

Arvokkuutta ja ylellisyyttä kylpyhuoneeseen

Jo 25 vuotta designbrändi AXOR on valmistanut erittäin laadukkaita ja tyylikkäitä hanoja, jotka tuovat arvokkuutta kylpyhuoneeseen. Täysmetallisten tuotteiden laadun ja ylellisyyden tuntee jo koskettamalla tuotetta. AXOR-tuotteet ovat saatavana 15 eri standardivärissä erityisen kestävällä PVD-pinnoitteella valmistettuna kultaisesta messinkiin ja mustaan kromiin, kiiltävänä tai harjattuna. Myös muut värit mahdollisia mittatilaustuotannosta tilattuna.

AXOR

on saksalaisen hana- ja suihkuvalmistaja Hansgrohe Groupin designbrändi.

Olemme globaaleja tiennäyttäjiä avantgardististen, huipputeknologialla varustettujen designhanojen ja suihkujen luomisessa. Upeiden mallistojen muotoilu on viimeistelty huippuunsa yhteistyössä kansainvälisesti tunnettujen designereiden kanssa. Vaativille ja estetiikkaa arvostaville asiakkaille, jotka etsivät inspiraatiota kylpyhuoneisiin ja keittiöihin ilman kompromisseja.

Form follows perfection. AXOR.

Luokitukset

Kylpyhuone

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...