TUOTEUUTUUS: Betonirunkoinen Rudus-pumppaamo kestää

 

Betoniset jäte- ja hulevesipumppaamot ovat kuuluneet jo perinteisesti Ruduksen valikoimiin, mutta nyt tuotekehityksen myötä pumppaamot on tuotteistettu.

Betonista valmistettu Rudus-pumppaamo on turvallinen, kestävä ja helppo huoltaa koko pitkän elinkaaren ajan. Se on VTT:n testaama ja CE-merkitty.

TUOTEUUTUUS: Betonirunkoinen Rudus-pumppaamo kestää

Rudus-pumppaamon yhtenä huomattavana etuna on sen materiaali: betoni kestää maan alla kovankin paineen eikä mene rikki. Jos pumppaamo lommahtaa, maa sen ympäriltä sortuu. Rudus-pumppaamo pysyy paikallaan ja pitää muotonsa kovankin roudan muokatessa maata.

Pumppaamon betonirunko kestää myös maanpäällistä, raskastakin liikennettä. Esimerkiksi kaupungeissa on asennettu muovisia pumppaamoja katualueiden alle huonoin seurauksin.

Pinnoite kestää jätevedet

Jätevesien käsittelyyn tarkoitettu Rudus-pumppaamo on pinnoitettu sisäpuolelta polyurealla, joka on kestävä ja joustava pinnoite.

Polyureapinnoite on tarpeen erityisesti jäteviemärien päädyissä, joissa tuuletus on heikko. Pinnoitteen ansiosta rikkikaasut eivät pääse syövyttämään betonia. Näin jätevesipumppaamossa yhdistyvät betoni- ja muovirakenteen parhaat puolet.

Kaikki Ruduksen vesienhallintatuotteet voidaan pinnoittaa polyurealla.

Laatua ja turvaa

Rudus-pumppaamon putkisto on hapon kestävää terästä eli erittäin pitkäikäistä materiaalia. Pumppu on saksalaista taattua laatua.

Jämäkkä Rudus-pumppaamo asennetaan helposti paikalleen pienen nosturin avulla. Mutta ensiasennus on myös viimeinen, kun kestävää pumppua ei tarvitse korjata eikä vaihtaa.

Rudus-pumppaamo on myös turvallinen. Pumppaamon voi huoltaa ja puhdistaa ilman pelkoa siitä, että sen runko rikkoutuisi.

Pumppaamoja tarvitaan hule- ja jätevesien ohjaamiseen paikoissa, joissa maan muodot eivät riitä viettämään vesiä haluttuun suuntaan.

Rudus-pumppaamo on pitkäikäinen ratkaisu niin kaupunkeihin, kuntiin kuin pientaloaluillekin.


Taustaa Ruduksesta: Rudus Oy:n liiketoiminnot ovat Kiviaines, Valmisbetoni, Betonituotteet ja Kierrätys. Rudus toimii Suomessa, Virossa ja Venäjällä Pietarissa. Rudus-konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli 348 miljoonaa euroa. Konsernin palveluksessa on keskimäärin 900 henkilöä. Suomessa Ruduksella on yli 110 toiminnassa olevaa kiviainesten toimipaikkaa (sora-alueita ja kalliolouhoksia), 68 betonitehdasta, 17 betonituotetehdasta, 30 kierrätyskeskusta (betoni- ja tiilijäte, lentotuhka) sekä noin 20 murskauslaitosta.

www.rudus.fi

www.ruduspro.fi

Luokitukset

Jätevesi

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...