TUOTEUUTUUS: Biopuhdistamo Bio-Bertta pesuvesien puhdistamiseen

 

Pipelife Finland Oy tuo markkinoille uuden biopuhdistamon pesuvesien puhdistamiseen. Uusi Bio-Bertta harmaavesipuhdistamo puhdistaa pesuvedet tehokkaasti ilman kemikaalia tai vaihtoa vaativaa suodatinmateriaalia.

TUOTEUUTUUS: Biopuhdistamo Bio-Bertta pesuvesien puhdistamiseen

Bio-Bertta harmaavesipuhdistamo on tarkoitettu vapaa-ajan sekä jatkuvaan käyttöön tarkoitettujen kiinteistöjen jätevesien käsittelyyn. Se käsittelee 600l vettä vuorokaudessa. Puhdistamon toiminta perustuu jatkuvatoimiseen aktiivilieteprosessiin, joka sietää hyvin kuormituksen vaihtelua.

- Laite soveltuu erityisesti kohteisiin, joissa maaperä ei salli maaperäkäsittelyn rakentamista. Puhdistamo sopii kiinteistöille, joissa on myös vesivessa. Näissä kohteissa voidaan rakentaa kaksoisviemäröinti, jolloin pesuvedet puhdistuvat Bio-Bertassa ja wc-vedet ohjataan umpisäiliöön, kertoo jätevesijärjestelmien tuotepäällikkö Jarno Huhta Pipelifelta.

Bio-Bertta puhdistamo on helppo asentaa. Biopuhdistamo asennetaan kaivantoon, liitetään viemäröintiin ja kytketään verkkovirtaan. Säiliön matala rakenne mahdollistaa asentamisen matalaan asennussyvyyteen säästäen näin asennuskustannuksissa ja maa-ainesten tarpeessa. Oikein asennettuna ja huollettuna puhdistamo on varmatoiminen, pitkäikäinen ja puhdistaa jätevedet tehokkaasti.

Bio-Bertta harmaavesipuhdistamo on CE-merkitty ja se täyttää ympäristönsuojelulaissa määritetyt tiukemmat puhdistusvaatimukset.

 

 

RakennusFakta.fi

RakennusFakta.fi auttaa löytämään rakennusalan tuotteita ja ratkaisuja

Tutustu palveluun
 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...