TUOTEUUTUUS: Comfort Family L kylpytynnyri sopii isolle seurueelle

 

Euroopan suurin paljunvalmistaja Kirami tuo markkinoille perhekokoisen Comfort Family L -kylpytynnyrin. Suositun Family M:n isoveli on kehitetty asiakkailta tulleiden toiveiden pohjalta: kylpemiselle haluttiin lisää tilaa.

TUOTEUUTUUS: Comfort Family L kylpytynnyri sopii isolle seurueelle

– Kuuntelemme aina herkällä korvalla saamiamme palautteita. Sekä kotimaisilta että ulkomaisilta asiakkailta ja jälleenmyyjiltä tuli selkeä toive, että kylpytynnyriin haluttiin tilaa isommalle porukalle. Varsinkin Keski-Euroopassa paljuilu on yhteisöllinen tapahtuma: paljussa vietetään aikaa koko perheen voimin tai isommalla kaveriporukalla, kertoo Kiramin myyntipäällikkö Kalle Pakkala.

Toivottu M:n isoveli

Family L:n kehitystyön lähtökohtana oli suosittu Family M -kylpytynnyri. Paljuissa on paljon samaa: ne on kehitetty huomioimaan koko perheen tarpeita perheenjäsenten iästä ja fyysisestä kunnosta riippumatta. Tynnyreissä on muotoon sulautuvat, integroidut sisäaskelmat, jotka helpottavat tynnyriin astumista ja sieltä nousemista. Käytännöllisyyden lisäksi helppokulkuisten askelmien myötä myös turvallisuus paranee. Lapset voivat kylpiessään istua korkeimmalla askelmalla.

– Merkittävin ero on paljujen koko. Family M:ään mahtuu vain 3–4 henkilöä, mikä on monelle perheelle liian vähän. Family L:ssä kylpee mukavasti kerralla 6–8 henkilöä, Pakkala sanoo.

Family L Cube

Laaja valikoima vaihtoehtoja ja lisävarusteita

Family L:ään on saatavana viisi eri vaihtoehtoa ulkoverhoiluun: mustan hiilen sävyinen kuusipaneeli, lämpimän ruskea lämpöpuupaneeli, kierrätysmuovista valmistettu yönmusta tai mokanvärinen paneeli sekä kauniisti harmaantuva Red Cedar -puu. Sisäväriksi voi valita harmaan, sinisen tai beigen.

Lämmittimenä on joko tyylikkään musta Cube-kamiina tai pyöreämuotoinen ja pronssinsävyinen Tube-kamiina. Molemmat ovat tehokkaita kamiinoita, joilla lämmittää suuremmankin paljun nopeasti. Ne on valmistettu korkealuokkaisesta, erittäin hyvin lämpöä johtavasta merialumiinista.

Family L -paljuun käyvät kaikki Kiramilta saatavat lisävarusteet. Ammeeseen voi esimerkiksi asentaa kauniisti valaisevat, lisävarusteena saatavat led-sisävalot. Family-rappujen lisäksi Family L -paljuun voi hankkia muotoilultaan modernit Step-A-Round-raput.

Family L -tynnyrin halkaisija on 200 cm, vesitilavuus 2 200 litraa ja se soveltuu 6–8 henkilölle. Paljun kuivapaino on 175 kg. Pakettiin kuuluu merialumiininen Cube- tai Tube-kamiina. Paljun ovh on alk. 2 990 euroa puukuorella verhoiltuna. Comfort Family L -paljua on saatavilla Kiramin jälleenmyyjiltä. Kaikki jälleenmyyjät löytyvät osoitteesta www.kirami.fi

 

 

RakennusFakta.fi

RakennusFakta.fi auttaa löytämään rakennusalan tuotteita ja ratkaisuja

Tutustu palveluun
 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...