TUOTEUUTUUS: Daikin: Hiljainen ja tehokas ilma-vesilämpöpumppu

 

Daikin tuo markkinoille sekä ulkoasultaan että suorituskyvyltään aiemmista poikkeavan ilma-vesilämpöpumpun. Daikin Altherma 3 H HT sulautuu ympäristöönsä, ja lämpöpumpun teho riittää korvaamaan myös vanhan öljylämmityksen.

TUOTEUUTUUS: Daikin: Hiljainen ja tehokas ilma-vesilämpöpumppuDaikinin uusi ilma-vesilämpöpumppu on tehokkuudestaan huolimatta hiljainen ja soveltuu siksi hyvin tiheästikin rakennetuille alueille. Asentaja Janne Hernesniemi maalasi aiemmin asennetun ilmalämpöpumpun Aarne Saaren toivomuksesta sopimaan yhteen uuden Altherma 3 H HT:n tummaan ilmeeseen.

Daikin Altherma 3 H HT pystyy tuottamaan vanhaa öljy- tai sähkölämmitteistä kattilaa vastaavaa vettä lämmitykseen ilman sähkövastusta. Lämmitysveden korkean lämpötilan vuoksi pattereita ei tarvitse vaihtaa. 

 

Daikinin uutuusmallin tummalla vaakaritilällä suojattu jykevä ulkoyksikkö erottuu selvästi tavanomaisista vaaleanharmaista lämpöpumpuista.

 

Althermassa vain yksi suurikokoinen puhallin, joka parantaa ilmankiertoa ja vähentää melua. Kolmikerroksinen eristys ja pohjalevyn kumitassut vaimentavat edelleen ääntä ja estävät sen johtumisen rakenteisiin.

 

Normaaliasetuksella ulkoyksikön äänenpaine on kolmen metrin päässä 38 dBA.  

 

Kaikki Daikin Altherma 3 H HT:n kanssa yhteensopivat sisäyksiköt ovat saatavilla jäähdyttävinä malleina. 

 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...