TUOTEUUTUUS: Dropin uusi allasmalli

 

Drop Design Pool lanseerasi Drop-altaan 4 vuotta sitten vuoden 2015 Kevätmessuilla. Yritys esitteli uudenlaisen, perinteisistä kylpytynnyreistä ja paljuista täysin poikkeavan designaltaan, jonka voi upottaa terassille.

TUOTEUUTUUS: Dropin uusi allasmalli

Vuoden 2019 Kevätmessuilla yritys esittelee Drop Design Span, joka on moderni uutuusallas, jossa Drop-altaan design on yhdistetty hieroviin poresuuttimiin ja ulkoporealtaiden huipputekniikkaan. Se on täysverinen ulkoporeallas, jonka ulkomuoto, ergonomisuus ja käyttäjälähtöisyys tarjoavat todellista arjen luksusta niin kodin pihamaalle, terassille kuin kesämökin rantaan.

Drop Design Spa on Avainlippu -merkillä varustettu, Suomessa suunniteltu sekä valmistettu allas, joka takaa ensiluokkaisen kylpykokemuksen. Sen voi perinteisen Drop-altaan tavoin upottaa terassiin tai verhoilla haluamallaan materiaalilla.

Spa-altaassa on hierontapaikat neljälle, yhteensä 32 hierontasuutinta ja samanaikaisesti altaaseen mahtuu jopa kahdeksan kylpijää. Altaan tekniikkaa ja veden lämpötilaa on mahdollista ohjata omalla älypuhelimella tai tabletilla.

 

 

RakennusFakta.fi

RakennusFakta.fi auttaa löytämään rakennusalan tuotteita ja ratkaisuja

Tutustu palveluun
 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...