TUOTEUUTUUS: Geberit: Sivuliitännällinen CleanLine-kaivo

 

Geberit CleanLine -suihkukourujen uutuus on sivuliitännällinenkaivoelementti. Uutuuden avulla on mahdollista yhdistää esimerkiksi saunan kuivakaivo samaan viemäröintiin suihkun kanssa. Yhden kaivoelementin kapasiteetti on suunniteltu yhden suihkun viemäröintiin.

TUOTEUUTUUS: Geberit: Sivuliitännällinen CleanLine-kaivo

Geberit CleanLine -suihkukouru on tyylikäs vaihtoehto suihkun viemäröintiin, koska lattiaan jää näkyviin vain kapea kouru, joka ohjaa veden ja lian viemäriin. Kourun alla keskellä on lattiaan upotettava kaivoelementti, joka sisältää vesilukon. Yleensä seinän viereen sijoitettava suihkukouru mahdollistaa tyylikkäät kaadot ja tasalattiasuihkun.

Ainoa puhdistettava osa suihkukourussa on kampamainen hiussihti, joka sijaitsee suihkukourun keskellä olevan kannen alla. Suihkukourun rakenne on suunniteltu niin, että lika huuhtoutuu pois suihkuveden mukana.

Suihkukourun pituuden voi itse päättää kohteeseen sopivaksi, sillä kourun voi asennuksen yhteydessä sahata rautasahalla haluttuun mittaan. CleanLine-suihkukourua on saatavilla 90, 130 ja 160 cm mittaisena. Minimimitta lyhennettäessä on 30 cm.

Värivaihtoehtoja ovat ruostumaton teräs, samppanja ja musta kromi. Suihkukourun materiaali on harjattua terästä.

Lisätietoa: geberit.fi

Luokitukset

Kylpyhuone

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...