TUOTEUUTUUS: GROHE Sensia Arena suihku-WC tuo älykästä puhtautta kotiin

 
TUOTEUUTUUS: GROHE Sensia Arena suihku-WC tuo älykästä puhtautta kotiinTyylikäs, käytännöllinen ja hygieninen GROHE Sensia Arena suihku-WC

Ruoanlaitto tai siivous – älykästä tekniikkaa käytetään yhä enemmän kotitalouksissa säästämään aikaa ja energiaa, sekä takaamaan puhdas ja viihtyisä koti. Innovatiivisten saniteettituotteiden maailmanlaajuisena toimittajana GROHE pyrkii helpottamaan ihmisten elämää. Innovatiivisen huipputekniikan ansiosta Sensia Arena suihku-WC on älykkään ja modernin kylpyhuoneen kohokohta.

GROHE Sensia Arena 5 suosituinta ominaisuutta jotka lisäävät käyttömukavuutta:

# 1 Siivousapu: GROHE Sensia Arenan kanssa voimakkaita puhdistusaineita ja WC-harjaa tarvitaan harvemmin. Erityinen pinnoite, reunaton WC-istuimen muotoilu ja istuimen tehokas huuhtelu estävät lian tarttumista.

# 2 Hajujen neutraloija: Kylpyhuoneen miellyttävät tuoksut edistävät hyvinvointia. GROHE Sensia Arena on varustettu automaattisella hajujen poistojärjestelmällä: WC-istuimen alipaine estää hajujen siirtymisen huonetilaan ja samalla poistaa ne. Istuimessa oleva ilma puhdistetaan aktiivihiilisuodattimella ja vapautetaan takaisin huoneilmaan. Epämiellyttävät hajut pysyvät siis poissa. Hopea-ionien avulla HyperClean-lasite tappaa bakteereja ja estää jopa 99,9% bakteerien kasvun.

# 3 Herrasmies: WC-kansi on taas auki? Edellinen käyttäjä unohti huuhdella? GROHE Sensia Arena tekee näistä keskusteluista turhia! Liiketunnistimen ansiosta GROHE Sensia Arenan kansi avautuu ja sulkeutuu automaattisesti, ilman että sitä tarvitse koskettaa. Erityisen tehokas huuhtelujärjestelmä pitää istuimen puhtaana ja haluttaessa se hoitaa myös WC:n huuhtelun automaattisesti.

# 4 Navigaattori yöllä: GROHE Sensia Arenan käytännöllisen yövalotoiminnon avulla on helpompi löytää tiensä yöllisellä WC käynnillä. Häikäisevää huonevaloa ei tarvitse kytkeä päälle. Istuimessa on myös poikkeuksellisen hiljainen Triple Vortex -huuhtelu.

# 5 Minimalisti: Vähemmän on usein enemmän - tämä koskee myös WC-paperia. Suihku-WC:t ovat yhä suositumpia, koska ne vähentävät WC-paperin kulutusta. WC:n tarjoamilla säädettävien pesutoimintojen avulla voit säästää jopa 15 kiloa WC-paperia vuodessa (4 henkilön talous).

GROHE Sensia Arena -suihku-WC: toiminnallisuudet voidaan säätää yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan. Älykkäillä toiminnoilla varustettu GROHE Sensia Arena -suihku-WC sopii mihin tahansa kylpyhuoneeseen.

Lue lisää Mynewsdeskissä

GROHE Sensia Arena suihku-WC tuo älykästä puhtautta kotiin

Luokitukset

Kylpyhuone

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...