TUOTEUUTUUS: Gustavsbergiltä laadukkaat sadesuihkut

 

Uusilla Round- ja Square-sadesuihkuilla on helppo luoda spa-tunnelmaa kylpyhuoneeseen. Suuren sadesuihkun runsas virtaama, sekä käsisuihkun kolme eri virtaamavaihtoehtoa tekevät suihkuhetkestä rentouttavan. Molemmat mallit löytyvät myös valmiina paketteina Gustavsbergin eri sarjojen suihkuhanojen kanssa.

Nykypäivän kylpyhuoneet ovat paljon muutakin kuin paikka wc-käynneille ja peseytymiselle. Ne ovat muuttuneet sosiaalisiksi tiloiksi, joissa halutaan viettää aikaa paitsi perheen kanssa, myös yksin rentoutuen. Vietämme päivittäin lähes tunnin kylpyhuoneessa, joten ei ole ihme, että kylpyhuoneen merkitys on kasvanut ja muuttunut. Gustavsberg panostaa ylellisiin kylpyhetkiin lanseeraamalla uuden korkealaatuisen sadesuihkusarjan, jonka avulla on helppo lisätä viihtyisyyttä ja luoda omaan kylpyhuoneeseen spa-tunnelmaa.

Sadesuihkut ovat selkeä trendi kylpyhuoneissa paitsi uutta rakennettaessa, myös remontoitaessa. Monet valitsevat mielellään ison ja leveän sadesuihkun sen tuoman runsaan vesivirtaaman vuoksi. Ajatus sadesuihkusta tuntuu ylelliseltä ja tunne, että seisoisi vesiputouksen alla varmistaa rentouttavan ja rauhallisen suihkuhetken”, sanoo Mattias Hermansson, tuotepäällikkö Gustavsbergiltä.

Pyöreän- tai neliönmallisessa sadesuihkussa monia käteviä ominaisuuksia

Gustavsbergin uudet sadesuihkut ovat laadukkaita niin muotoilun kuin ominaisuuksienkin osalta. Sadesuihkut ovat saatavana paketteina suihkuhanan kanssa, mutta ne voi myös yhdistää erikseen kaikkiin suihkuhanoihin, joissa on ½” lähtö ylöspäin.

Uudet sadesuihkut Round (pyöreä) ja Square (neliö) ovat erittäin ohuita ja kooltaan Ø250 mm tai 250x250 mm mallista riippuen. Suuren sadesuihkun runsas virtaama, sekä käsisuihkun kolme eri virtaamavaihtoehtoa tekevät suihkuhetkestä rentouttavan. Kääntyvä sadesuihku ja säädettävä teleskooppivarsi mahdollistavat yksilöllisiin tarpeisiin sopivan säädön.

Round ja Square ovat helppo valinta myös useiden fiksujen ominaisuuksiensa ansiosta. Easy clean -ominaisuuden ansiosta sekä yläsuihkun että käsisuihkun mahdolliset kalkkimuodostumat on helppo pyyhkiä pois. Asennuskin käy helposti, sillä sadesuihkun voi kiinnittää seinään joko liimalla tai ruuveilla.

Lisätietoja tuotteista ja asennuksesta osoitteesta: https://www.gustavsberg.com/fi/loyda-inspiraatiosi/kylpyhuoneensisustus/kotikylpyla/

TUOTEUUTUUS: Gustavsbergiltä laadukkaat sadesuihkut

Villeroy & Boch Gustavsberg AB kuuluu Pohjoismaiden johtaviin kylpyhuonetuotteiden valmistajiin. Konsernin kaksi tuotemerkkiä Gustavsberg ja Villeroy & Boch kattavat kaikki kylpyhuonetuotteet, kuten WC-istuimet, pesualtaat, hanat, kalusteet, kylpyammeet ja Wellness-ammeet. Gustavsberg-konsernin omistaa saksalainen Villeroy & Boch AG, joka on eräs Euroopan suurimmista kylpyhuonekalusteiden valmistajista. Lisätietoja on saatavana osoitteesta www.gustavsberg.com/fi/

Luokitukset

Kylpyhuone

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...