TUOTEUUTUUS: Hansgrohe Suomi: Uudet AXOR-yläsuihkut

 

AXORin kuusi pyöreää ja kuusi neliön mallista piiloasenteista yläsuihkua sopivat yhteen uusien piiloasenteisten suihkutermostaattien ja AXORin hanamallistojen kanssa. Selkeä, puristinen muotoilu ja innovatiiviset ominaisuudet on luotu yhteistyössä Phoenix Designin kanssa.

TUOTEUUTUUS: Hansgrohe Suomi: Uudet AXOR-yläsuihkutAXORin uusissa suihkuissa on hellä ja hiljainen PowderRain suihku.

Yläsuihkut valmistetaan messingistä ja pinnoitetaan kiiltäväksi kromilla. Pintaan on valittavana on myös kiillotettuja ja harjattuja metallivärejä kuten kulta, pronssi tai musta kromi. Vesi virtaa yläsuihkuista hiljaisesti mikrohienoina PowderRain-pisaroina. Voimakkaamman suihkutuntemuksen ystäville on tarjolla Intense PowderRain -suihkumuoto. Virtaama on 15-20 l/min, suihkutyypistä riippuen. Suihkusuuttimet ovat näkyvissä vain silloin kun suihku on toiminnassa. Kun vesi suljetaan, suuttimet vetäytyvät suihkuun. 

Yläsuihkuja ohjataan termostaattimoduulin suurilla painikkeilla. Termostaattiin on yhdistetty myös pidike käsisuihkulle ja suihkuletkun ulostulo. Termostaattimoduulien tekniikka piilotetaan huomaamattomasti seinän sisään. Piiloasennus antaa mahdollisuuden sijoitella suihkun komponentit vapaasti, juuri sopivalle korkeudelle ja suihkun ilmeeseen sopivasti.

Luokitukset

Kylpyhuone

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...