TUOTEUUTUUS: HB-Betonin HB-Hienopesulaatta

 

HB-Hienopesulaatta on jatkojalostettu perinteisestä pesubetonilaatasta, joka on ollut vuodesta toiseen suosittu ja haluttu laattavaihtoehto kotipihoille ja terasseille. Mikrorouhetta käyttämällä saadaan laatan pinta näyttäväksi sekä miellyttäväksi jalan alla.

TUOTEUUTUUS: HB-Betonin HB-Hienopesulaatta

Pieni raekoko mahdollistaa erittäin tiiviin ja kestävän laattapinnan. Hienopesulaatta muistuttaakin hyvin paljon luonnonkiveä, mutta on huomattavasti edullisempi vaihtoehto pihalaataksi kuin esim. graniittilaatta. Laatta sopii piha-alueille, jotka kaipaavat viimeistellyn ilmeen. Hienopesulaatan koko on 400x400x40mm.

Värivaihtoehdot ovat himalajanharmaa, musta, punainen ja valkoinen. Saatavana on nyt myös markkinoiden ohuin pihalaatta, himalajanharmaa HB-Hienopesulaatta 297x297x26mm, joka käy porrasaskelmien viimeistelyyn ja päällystämiseen.

 

 

RakennusFakta.fi

RakennusFakta.fi auttaa löytämään rakennusalan tuotteita ja ratkaisuja

Tutustu palveluun
 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...