TUOTEUUTUUS: HJÄRTELIG - Kun on aika painaa PAUSE-nappulaa

 

On jo yleisessä tiedossa, että ihmisen henkinen ja psyykkinen hyvinvointi on yhtä tärkeää kuin hyvä fyysinen terveys – ja kaikilla kolmella on myös oleellinen yhteys toisiinsa. Hektisessä modernissa elämänmenossa voi olla vaikeaa tuntea syvää yhteyttä luontoon ja jopa itseensä.

TUOTEUUTUUS: HJÄRTELIG - Kun on aika painaa PAUSE-nappulaaKuva: IKEA

IKEA on luonut uuden HJÄRTELIG-malliston, joka kutsuu painamaan pause-nappulaa ja pitämään pienen tauon monimutkaisesta ja virtuaalisesta maailmasta.

HJÄRTELIG-malliston tuotteiden seurassa voi joogata, pitää hyvää huolta viherkasveista ja ympäröidä itsensä kauniilla luonnonmateriaaleilla. Malliston ideana on keskittyä hetkeen ja saada uutta virkeyttä. Nämä herkällä otteella suunnitellut sisustustuotteet tuntuvat kevyiltä ja seesteisiltä mutta ovat samalla monikäyttöisiä ja kestäviä tuotteita, jotka sopivat arkielämään.

Luokitukset

Sisustaminen

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...