TUOTEUUTUUS: JELD-WENin SmartClose:lla ovista lähes äänettömiä

 
TUOTEUUTUUS: JELD-WENin SmartClose:lla ovista lähes äänettömiä

JELD-WEN tuo Suomen markkinoille ovien käyttöä helpottavan SmartClose-teknologian. SmartClose on lähes äänetön, sisäovia varten kehitetty sulkemismekanismi, joka estää oven paiskomisen ja varmistaa oven sulkeutumisen. SmartClose on ovien varustetasoa kohentava, ainutlaatuinen ominaisuus, joka lisää kodin asumismukavuutta.

SmartClose on oveen asennettava sulkemisratkaisu, joka varmistaa oven hiljaisen ja rauhallisen sulkemisen. Vastaavia ratkaisuja on aiemmin nähty keittiötuotteissa. Sisäovissa se on toistaiseksi harvinaista teknologiaa, jonka JELD-WEN tuo nyt ensimmäistä kertaa Suomen markkinoille.

Hienovarainen sulkemismekanismi

Ovensulkimen huomaamaton kiinnike on asennettu karmin yläosaan, ja se kiinnittyy oven yläreunassa olevaan pieneen varteen. Mekanismin ansiosta ovi voidaan tönäistä sulkeutumaan, ja se sulkeutuu itsestään – samaan tapaan kuin keittiökaapit.

SmartClose on perinteiseen ulko-ovista tuttuun ovipumppuun verrattuna todella hienovarainen mekanismi, joka ei herätä huomiota. SmartClosen avulla oven voi myös pitää auki, sillä sulkemismekanismi käynnistyy vasta ovea suljettaessa.

Moderni magneettilukko

SmartClose-ovi on täydellinen kokonaisuus, joka sisältää magneettisen lukkopesän ja -sulkimen. Kun ovi on auki, pysyy salpa piilossa. Se vapautetaan vasta, kun lukko koskettaa ovenkarmia.

Ainutlaatuinen ratkaisu

SmartClose tuo kodin sisustamiseen pikantin yksityiskohdan, joka hiljaisuudellaan lisää asumismukavuutta. JELD-WEN on kehittänyt äänettömän ovitekniikan ensisijaisesti yksityisasuntojen sisäoviin. SmartClose on saatavilla kaikkiin JELD-WENin ADVANCE-valikoiman sisäovipaketteihin, jotka sisältävät oven, karmin ja SmartClose-mekanismin.

Video: Näin SmartClose toimii.

SmartClosen ominaisuuksia:

  • ovilevyyn ja karmiin upotettu suljinmekanismi
  • magneettilukko
  • erikoisvastarauta
  • huoltoväli 6 kk
  • Saatavilla ADVANCE-sisäovipaketteihin
  • koot 7-11 x 18-21M (ei pariovi)
  • ei jälkiasennettava

Lisätietoja:

www.jeld-wen.fi

JELD-WEN
Vuonna 1960 perustettu JELD-WEN (NYSE listautunut) on yksi maailman suurimmista ovien ja ikkunoiden valmistajista. JELD-WENillä on tehtaita 20 maassa, joista suurin osa sijaitsee Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Australiassa. JELD-WENin pääkonttori on Yhdysvalloissa Charlottessa, joka sijaitsee Pohjois-Carolinan osavaltiossa.

Luokitukset

Ovet

 
 

 

RakennusFakta.fi

RakennusFakta.fi auttaa löytämään rakennusalan tuotteita ja ratkaisuja

Tutustu palveluun
 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...