TUOTEUUTUUS: Joustavilla kestonippusiteillä järjestystä kotiin

 
TUOTEUUTUUS: Joustavilla kestonippusiteillä järjestystä kotiin

Lattialla kiemurtelevat sähköjohdot ja autotallissa pyörivät puutarhaletkut saa siistiin nippuun taipuisilla Remeli-tuplanippusiteillä. Toisin kuin perinteiset nippusiteet, ne on helppo avata ja sulkea uudelleen kerta toisensa jälkeen. Sileä, joustava materiaali ei purista tai paina kiinnitettäviä esineitä.

Remeli-tuplanippusiteet muistuttavat ulkonäöltään kookkaita, vyömäisiä nippusiteitä. Ne sopivat sekä pysyviin että tilapäisiin kiinnitystarpeisiin, sillä patentoitu kaksoislukitus on helppo avata ja sulkea uudelleen. Halutunlaisen sidoksen saa pujottamalla remmin pään ensin yhdestä ja sitten toisesta lukkoaukosta ja kiristämällä remmin haluttuun muotoon. Tuplanippusiteestä voi kiepauttaa kahdeksikon, jolla kaksi esinettä kiinnitetään toisiinsa. Sidos kestää kovaakin vetoa ja taivutusta. Lukituksen avaaminen onnistuu vapauttamalla lukkojen taipuisat kielet ja vetämällä remmi takaisin lukkojen läpi.

– Tuplanippusiteet taipuvat monenlaiseen käyttöön. Erityisen hyvin ne sopivat puuntaimien ja köynnösten tukemiseen puutarhassa. Puuntaimea tukiessa remmin ensimmäinen silmukka kiristetään napakasti tukikepin ympärille ja toinen silmukka löysemmin rungon ympärille, niin taimi pääsee vapaasti kasvamaan. Sidos tehdään korkeintaan puolen metrin korkeudelle maan pinnasta, jotta latva pääsee yhä liikkumaan tuulessa. Näin puu kasvattaa kunnolliset tukijuuret, kertoo Remelin toimitusjohtaja Lauri Lehtikangas.

Sisätiloissa remmeillä voi niputtaa yhteen esimerkiksi olohuoneen viihdekeskuksen sähköjohdot tai varastossa säilytettävät tarvikkeet, kuten puutarhaletkun tai retkipatjat. Remmeillä voi kiinnittää kuorman pyörän tarakalle tai vaikka juomapullon pyörän runkoon lenkin ajaksi. Ne sopivat hyvin myös avattujen pussien ja pakkausten sulkemiseen. Remeli-remmejä käytetään jopa elintarvikealalla, ei kuitenkaan suorassa kosketuksessa ruokaan. Venyvä materiaali helpottaa kiinnitystä.

 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...