TUOTEUUTUUS: Kährs: Kährs Life -kovapuulattiat

 

Kährs Life -kovapuulattiamallistossa on 10 värisävyä: kuulaan vaaleita, luonnollisia puunsävyjä, harmaita sekä tummempia vaihtoehtoja. Lattioiden pintakerros on aitoa tammea tai pähkinää. Mattalakka säilyttää luonnollisen puun tunnun ja tekee pinnasta heijastamattoman.

TUOTEUUTUUS: Kährs: Kährs Life -kovapuulattiat

Kährs Life -lattia pysyy vakaana sisäilman kosteuden ja lämpötilan vaihdellessa, ja se sopii asennettavaksi lattialämmityksen kanssa. Käyttämällä Kährs Life -lattian alusmateriaalina Kährs Tuplexia saavutetaan 20 dB:n askeläänenparannusarvo.

Kovapuulattian käyttöluokka on 31. Se sopii kotiin, hotellihuoneisiin, kokoustiloihin ja toimistoihin. Lattian naarmun- ja iskunkestävyys on erittäin hyvä. 

Kährs Life sopii myös remonttikohteisiin. Se voidaan asentaa usein myös olemassa olevan lattian päälle; kokonaispaksuus on vain 7 mm. Kährs Life on nopea ja helppo asentaa 5G-lukkopontin ansiosta.

Lisätietoa: kahrs.com

 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...