TUOTEUUTUUS: Klassista eleganssia kylpyhuoneeseen ja keittiöön

 

AXOR Montreux uutuudet esittelyssä Habitare-messuilla.

AXOR Montreux pesuallashanat, keittiöhanat ja suihkut vievät 1900-luvun alun Genevenjärven perinteisten kylpylöiden ylellisiin tunnelmiin. Ikoninen AXOR Montreux -mallisto on nyt täydentynyt uusilla hanoilla ja suihkuilla. Malliston klassiset ristikahvalliset kaksiotepesuallashanat ovat saaneet rinnalleen yksiotepesuallashanoja vipukahvalla sekä ensimmäistä kertaa myös keittiöhanoja. Montreux keittiöhanat ovat AXORin ensimmäiset klassisesti muotoillut keittiöhanat.

Muotoilu 1900-luvun alun teollisen valmistuksen hengessä

AXOR Montreux tuotteiden koristeellinen ja yksityiskohtia täynnä oleva muotoilu seuraa ensimmäisten teollisesti tuotettujen kylpyhuone- ja keittiöhanojen arkkityyppistä designia. Sata vuotta sitten hanoissa näkyivät putkistoista ja venttiileistä tutut muodot, jotka Montreux-mallistossa yhdistyvät klassisiin muotoiluyksityiskohtiin kuten elegantteihin ristikahvoihin ja posliinikoristeisiin. Menneestä muistuttaa myös nykyhanoista poikkeava rakenne. Esimerkkinä korkea siltamallinen pesuallashana, jossa kylmä ja kuuma vesi avataan eri kahvoista.

TUOTEUUTUUS: Klassista eleganssia kylpyhuoneeseen ja keittiöön

Teknologisesti edistyksellisiä

Klassisesta ulkomuodosta huolimatta AXOR Montreux hanat ja suihkut ovat toiminnaltaan edistyksellisiä: tekniikka on hiottu huippuunsa saksalaisella insinööritaidolla, käyttömukavuudesta tinkimättä. Malliston keittiöhanat ovat tästä hyvä esimerkki.

Tavallisen kaarimallisen keittiöhanan lisäksi valittavana on keittiötöiden sujuvuutta lisäävä hana ulosvedettävällä pikapesimellä ja ammattilaiskeittiöstä vaikutteita saanut SemiPro-malli, joka tuo joustavalla kaariputkellaan lisää liikkumatilaa esimerkiksi keittiön saarekkeeseen. Helppokäyttöisyys ilmenee AXOR Montreux Showerpipe suihkussa. Suihkukokonaisuuden ylä- ja käsisuihkua ohjataan erillisistä, ergonomisista vipukahvoista.

Erinomainen valmistuslaatu näkyy kylpyhuone- ja keittiöhanoissa mm. valmistusmateriaaleissa. Tuotteet on valmistettu messingistä ja pinnoitettu korkealuokkaisella kromauksella posliinisilla koristeilla viimeistellen. Tavallisen kromipinnoitteen lisäksi AXOR-tuotteet on saatavilla erittäin kestävällä PVD-pinnoitteella valmistettuna 15 erikoisvärissä harjatusta nikkelistä kiiltävään kultaan. Erikoisväripinta on yksilöllisen ulkonäkönsä lisäksi erityisen kestävä hankausta ja puhdistusaineita vastaan.

AXOR Montreux malliston uutuuksiin voit tutustua Habitare 2017-messuilla Helsingissä osastolla 6c48.

AXOR
on saksalaisen hana- ja suihkuvalmistaja Hansgrohe Groupin luksusbrändi.
Olemme globaaleja tiennäyttäjiä avantgardististen, huipputeknologialla varustettujen designhanojen ja suihkujen luomisessa. Upeiden mallistojen muotoilu on viimeistelty huippuunsa yhteistyössä kansainvälisesti tunnettujen designereiden kanssa. Vaativille ja estetiikkaa arvostaville asiakkaille, jotka etsivät inspiraatiota kylpyhuoneisiin ja keittiöihin ilman kompromisseja.

Form follows perfection. AXOR.

 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...