TUOTEUUTUUS: Kookoskuidusta kylmäpuristettu spray tuhoaa hajumolekyylit

 

Kodin epämiellyttävistä hajuista pääsee eroon BioComb Hajunpoistajalla. Käyttövalmis sprayliuos ruiskutetaan pinnoille ja annetaan kuivua. Kylmäpuristetusta kookoskuidusta valmistettu liuos tarttuu hajumolekyyleihin ja tuhoaa ne. Aine ei siis peitä hajua, vaan poistaa sen. Kenkien lisäksi BioComb Hajunpoistajaa voi käyttää esimerkiksi roskiksiin, urheiluvälineisiin, huonekaluihin tai vaikka kissan pissaamiin mattoihin.

– Hajut ja tuoksut vaikuttavat mielialaan. Kaikista epämieluisista hajuista ei pääse eroon pesemälläkään. Silloin avuksi voi ottaa BioComb Hajunpoistajan. Se ei peitä hajua, vaan poistaa sen. Olemme saaneet erityisen innostunutta palautetta juoksulenkkarien käsittelijöiltä. Lenkille on kivempi lähteä hajuttomissa kengissä, mainitsee Sokevan toimitusjohtaja Markku Kärppä.

BioComb Hajunpoistaja valmistetaan kylmäpuristamalla kookoskuidusta. Sen vaikuttava aine on kookosamidopropyylibetaiini, jota käytetään laajasti muun muassa hiustenpesuaineissa, käsivoiteissa, piilolinssien puhdistusnesteissä ja siivousaineissa. Aine tarttuu kiinni hajumolekyyleihin ja tuhoaa ne. Se ei siis toimi hajuveden tavoin ja vain piilota hajua.

BioComb Hajunpoistajaa on saatavana neutraalin ja sitruksen tuoksuisena. Se poistaa nopeasti vaikeitakin hajuja, kuten homeen tai virtsan hajua.

– Pitää kuitenkin muistaa, että homeen hajun syy täytyy aina selvittää. Rakennuksissa homeen haju on merkki siitä, että rakenteissa on jotain vialla. Näissä tapauksissa Hajunpoistaja on vain väliaikainen apu, Kärppä muistuttaa.

TUOTEUUTUUS: Kookoskuidusta kylmäpuristettu spray tuhoaa hajumolekyylit

Kissan merkkausjäljet saa käsitellä, mutta ei itse kissaa

BioComb Hajunpoistajalla voi käsitellä kohteita, joita ei välttämättä voi pestä, kuten kenkiä, urheiluvälineitä ja vanhoja huonekaluja. Jos tupakansavusta jää hajua nahkatakkiin, se kannattaa käsitellä Hajunpoistajalla. Se soveltuu erinomaisesti myös roskiskaapin raikastamiseen ja eläinten merkkausjälkien laimentamiseen. Ainetta ei saa ruiskuttaa suoraan eläimeen tai ihmiseen.

Käyttövalmis liuos suihkutetaan spraypullosta pinnoille ja annetaan kuivua. Sitä ei tarvitse huuhdella tai pyyhkiä pois. Vaikeissa tapauksissa pinnat käsitellään toiseen kertaan. Ennen käsittelyä tulee tutustua käyttöohjeisiin ja suojata silmät roiskeilta.

– Jos kotiin tuo kirppislöytönä lipaston, jonka sisällä haisee tunkkaiselta, myös puisen huonekalun voi käsitellä. Kovilla pinnoilla aine vaahtoaa hieman. Siksi pinnat kannattaa lopuksi pyyhkiä puhtaaksi, ettei niihin kuivu valkeita laikkuja. Tekstiileihin ja vastaaviin liuos imeytyy jälkiä jättämättä. Kangaspäällysteisissä esineissä kannattaa varmuuden vuoksi tehdä ensin testi ja suihkuttaa kokeeksi pienelle koealueelle huomaamattomaan paikkaan, Kärppä vinkkaa.

Luokitukset

Muut

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...