TUOTEUUTUUS: Kylpyhuonetrendit loistavat IDOn uutuuksissa

 

Suomalainen kylpyhuonebrändi IDO tunnetaan laadukkaista ja tyylikkäistä kylpyhuonetuotteistaan. Unelmien kylpyhuoneen voi sisustaa ja kalustaa jopa kokonaisuudessaan IDO-tuotteilla, sillä tarjolla on laaja valikoima niin wc-istuimia, pesualtaita, suihkukaappeja, säilytysratkaisuja kuin kylpyammeita.

”Vuoden 2019 tuoteuutuuksien myötä ajatus IDOsta täyden palvelun kylpyhuonebrändinä vahvistuu entisestään. Kylpyhuoneiden rakentajilla ja remontoijilla on yhä enemmän valinnan varaa, kun esimerkiksi suosittujen IDO Design -suihkuseinien kokovalikoima päivittyy huhtikuussa monipuolisemmaksi”, kertoo Laura Olin-Loock Geberit Oy:n markkinoinnista.

TUOTEUUTUUS: Kylpyhuonetrendit loistavat IDOn uutuuksissa

Glow-mallistoon uutta väriä ja muotoa

IDOn laaja tuotevalikoima mukailee vahvasti kylpyhuonetrendejä sekä kuluttajien moninaisia tarpeita. Molemmat ovat olleet lähtökohtana täydennettäessä IDO Glow -mallistoa, jonka allaskaappipaketteihin on lisätty uutta väriä ja muotoa. Tutun kulmikas allaskaappi on saanut uuden värivaihtoehdon tummanruskeasta. Erityisesti valkoisen ystävät voivat leikitellä muodoilla, sillä allaskaappipakettia saa nyt myös kaarevilla valkoisilla ovilla, jotka sopivat täydellisesti pyöristettyyn pesualtaaseen.

”Uusi ruskea väri on lisätty valikoimaan erityisesti rakennuttajien, remontoijien ja asukkaiden toiveista. Maanläheinen väritys ja huonemaisten kylpytilojen trendit kohtaavat IDO Glow -allaskaappipaketin muotokielessä”, Olin-Loock taustoittaa.

Allaskaappipaketti valkoisilla pyöristetyillä ovilla on puolestaan vastaus suunnittelijoiden ja asukkaiden toiveisiin saada tilava ja näyttävä kokonaisuus, joka ei vie pesuhuoneessa liikaa tilaa.

”Pyöristetyt ovet antavat jopa 35 prosenttia lisää tilaa kaappeihin. Ne kulkevat linjassa pesualtaan reunojen kanssa ja sopivat täydellisesti kaveriksi pyöristetylle pesualtaalle, joka on monen asukkaan mieleen käytännöllisyyden ja kaarevan muotonsa ansiosta. Pyöreys ei pääse täysin oikeuksiinsa yhdistettynä kulmikkaaseen alakaappiin.”

Helppohoitoisuus pitää trendinä pintansa

IDOn wc-istuimien valikoimaa laajentaa IDO Glow 65 Rimfree®. Uusin seinä-wc -malli on taattua kotimaista saniteettiposliinilaatua valtteinaan helposti puhdistettava Smart-lasite ja huuhtelukaulukseton Rimfree®-muotoilu.

”Seinä-wc kasvattaa suosiotaan, sillä se helpottaa kylpyhuoneen siivousta. IDOn innovaatioiden ansiosta wc-istuimet ovat entistä hygieenisempiä. Älykkäiden ratkaisujen tuoma helppohoitoisuus on trendi, jota kylpyhuoneesta on vaikea syrjäyttää”, Olin-Loock toteaa.

Vuoden 2019 kylpyhuonetrendit:

1. Tummat sävyt haastavat valkoisen

2. Leikittelyä muodoilla

3. Huoneenomainen ja viihtyisä sisustus

4. Innovaatioita ja luksustunnelmaa

5. Helppohoitoiset posliinituotteet ja laadukkaat kalustevalinnat

Luokitukset

Kylpyhuone

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...