TUOTEUUTUUS: Lamppukuvut huomion keskipisteessä

 
TUOTEUUTUUS: Lamppukuvut huomion keskipisteessä

Tyylikkäät lamppukuvut herättävät kiinnostusta. Niiden uudenlainen ilme, kauniit värit ja toiminnallisuus saavat monet haaveilemaan uudesta keittiöstä tai vähintäänkin tuulettimen vaihtamisesta. Lamppukupu-mallisto sisältää uudenlaista liesituuletinmuotoilua, jonka mahdollistaa matala, mutta tehokas moottori.

Patentoidun moottorirakenteen ansiosta kuvut ovat lamppumaisen tyylikkään ulkomuotonsa lisäksi tehokkaita kärynkerääjiä. Falmec Circle.Tech on uudenlainen patentoitu moottoriyksikkö, jossa yhteen kokonaisuuteen on integroituna tehokas käryjen poisto ja ilmansuodatus.

Moottori toimii vaakasuuntaisesti eikä pystysuoraan kuten perinteinen moottori. Näin ulosvirtaava ilma saadaan johdettua moottorin ympärillä olevien tehokkaiden suodattimien läpi, jolloin poistuvan ilman tasapainoinen jakautuminen vähentää ilman pyörteitä ja samalla pienentää äänitasoa. Rakenne takaa maksimaalisen suodatuspinta-alan, täydellisen imun ja käryjen suodatuksen sekä tuulettimen hiljaisuuden.

Lamppukuvuissa käytetään tehokasta Carbon.Zeo suodatinta. Suodattimessa on kahta eri materiaalia (aktiivihiili ja zeoliitti), joiden ansiosta se sitoo itseensä hajuja, käryjä sekä ruoanlaitosta ilmaan vapautuvaa kosteutta tavallista paremmin.

 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...