Tuoteuutuus: Läpinäkyvä suojamaali tekee seinästä, ovesta tai pöydästä piirtoalustan

 

Uusi Sokevan maahantuoma Piirrä ja pyyhi -suojamaali sopii kotiin, kouluun, päiväkotiin ja työpaikalle. Maalipintaan voi kirjoittaa valkotaulutussilla. Piirrä ja pyyhi -suojamaali toimii parhaiten suhteellisen tasaisella pinnalla. Tasaiselta pinnalta jälki lähtee kevyesti pakkauksen mukana tulevalla sienellä pois.

Tuoteuutuus: Läpinäkyvä suojamaali tekee seinästä, ovesta tai  pöydästä piirtoalustan

Piirrä ja pyyhi -suojamaali sopii sekä uusille että vanhoille maalatuille pinnoille. Tuotetta ei suositella käytettäväksi käsittelemättömille pinnoille kuten esimerkiksi puhtaalle puualustalle. Suojamaali tarttuu parhaiten kuivalle, tasaiselle ja puhtaalle pinnalle.

Piirrä ja Pyyhi -suojamaalin pakkaus sisältää kaikki tarvittavat työvälineet. Itse erikoismaali sekoitetaan kahdesta liuoksesta lisäämällä kovete lakkapurkkiin. Mukana tulee lisäksi maalauslaatikko, tela, maalarinteippi, hiomatyyny, puinen sekoitustikku sekä kertakäyttökäsineet. Pakkauksessa on yksi piirtotaulutussi sekä pyyhin. Jälkiä voi pyyhkiä myös paperilla tai rätillä.

Yhdestä pakkauksesta riittää suojamaalia neljälle neliömetrile. Maalaaminen on helppoa ja yksi maalauskerros riittää. Pinnan on annettava kuivua seitsemän päivää. Kuivumisen jälkeen pintaan voi piirtää ja kirjoittaa yhä uudestaan.

Lisätietoja: Sokeva Oy tuoteasiantuntija Pia Puhk puh. 040 159 7219 pia.puhk@sokeva.fi

Sokeva Oy:n laaja pintavalikoima kattaa maalaustarvikkeet ja erilaisten pintojen puhdistus- ja käsittelyaineet. Vuonna 1997 yhtiöitetyn Sokeva Oy:n osakekannan omistaa Näkövammaisten liitto ry. www.sokeva.fi

Luokitukset

Sisustaminen

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...