TUOTEUUTUUS: Limente: Kalustevalaisin Led-Flat 12 LUX

 

Limenten Led-Flat 12 LUX on pinta-asenteinen, erittäin ohutrunkoinen kalustevalaisin, jonka väri voidaan vaihtaa toimituksen mukana tulevalla vaihtokehyksellä. Erityisen matalan runkonsa ansiosta valaisimet näyttävät lähes pintaan upotetuilta ilman kalliita ja hankalia työstöjä asennuspintaan.

TUOTEUUTUUS: Limente: Kalustevalaisin Led-Flat 12 LUX

Limente Led-Flat 12 LUX on valkoinen, mutta toimitus sisältää mustan vaihtokehyksen. Vaihtoon ei vaadita erillisiä työkaluja. Valaisin on tilattavissa erikseen yksittäin tai 1–5 valaisimen setteinä, jotka sisältävät aina soveltuvan virtalähteen.

 

Limente Led-Flat 12 LUX -valaisimet soveltuvat niin yksityisiin kuin julkisiin kohteisiin. Valaisimen valoteho on erittäin hyvä, joten se soveltuu erinomaisesti työskentely- ja tunnelmavalaistukseen. Valo on miellyttävän tasaista ja tulee pinnalle laajalta alueelta. Valaisin on himmennettävissä Limente Smart -sarjan tuotteilla.

 

Limente Led-Flat 12 LUX on nopea asentaa haluttuun pintaan. Valaisin kiinnitetään kulmistaan kalusteen pohjaan mukana toimitettavien kiinnikkeiden avulla, minkä jälkeen kehys asennetaan paikoilleen. Valaisimet voidaan asentaa 40–60 cm:n välein. Kaikki sähköliitokset tapahtuvat pikaliittimillä.

 

Lisätietoja: lapetekgroup.fi

 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...