TUOTEUUTUUS: Louis Poulsen: Messinkimetalloitu Panthella 320

 

Tanskalainen arkkitehti Verner Panton kehitti Panthella-valaisimen vuonna 1971. Kunnianosoituksena Panthellalle ja sen 50-vuotispäivälle Louis Poulsen esittelee uuden keskikokoisen Panthella 320 -pöytävalaisimen. Valaisimesta on kolme kokoa; uudessa keskikokoisessa valaisimessa on halkaisijaltaan 320 mm:n varjostin ja E14-valonlähde.

TUOTEUUTUUS: Louis Poulsen: Messinkimetalloitu Panthella 320

Uusi messinkimetalloitu pintakäsittely tuo lämpöä ja heijastuksia ympäröivään tilaan. Metalloidun pinnan ansiosta Panthella voi laajentaa toiminnallisuuttaan ja luoda eklektisiä heijastuksia sekä syvyyttä vahvistaen samalla orgaanista muotoaan. 

Panthella 320 -pöytävalaisimeen on saatavana myös valkoinen opaaliakryylivarjostin ja kiillotettua kromia oleva metallivarjostin. Metalliversioissa on valkoiset sisäpuolet ihanteellista valon heijastusta varten, kun taas opaaliakryyliversio antaa läpikuultavan sävynsä ansiosta mukavan hajavalon. 

Lisätietoa: www.louispoulsen.com

Luokitukset

Sisustaminen

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...