TUOTEUUTUUS: Modernit puulattiat Tarkettilta

 

Tarkett lanseeraa syksyllä 2018 uudessa Shade-mallistossaan useita kauniita puulattioita. Shade-lattioiden sävyt heijastavat elegantisti luonnon omia värejä. Mallisto sisältää seitsemän kauniin väristä uutuutta, jotka sopivat hyvin eri sisustustyyleihin.

Shade-mallisto on saanut nimensä siinä käytettävästä kuultovärjäyksestä; valinnanvaraa on vaaleasta Tammi Snow Flake -lattiasta jännittävän tummaan Tammi Italian Brown -lattiaan. Viileät ja lämpimät sävyt vuorottelevat malleissa, jotka on valittu huolella vastaamaan nykypäivän skandinaavisia sisustustrendejä ja -tyylejä. Tarkettin muiden parkettien tapaan myös Shade-lattiat on valmistettu kokonaan puusta.

TUOTEUUTUUS: Modernit puulattiat Tarkettilta

Shade-mallisto on aitoa käsityötä, sillä kaikki sarjaan kuuluvat lattiat on valmistettu huolella valituista ja vastuullisesti käytetyistä raaka-aineista. Laadukas puumateriaali yhdistettynä huippumoderniin tuotantoon varmistaa lattioiden toimivuuden ja kestävyyden myös pohjoisessa ilmastossamme, johon vuodenaikojen aiheuttamat kosteuserot tuovat omat lisähaasteensa.

Shade-lattiat on käsitelty kestävällä mattalakalla, jossa ei ole käytetty liuotinaineita. Ne on helppo puhdistaa hellävaraisin keinoin, ilman voimakkaita kemikaaleja. Shade-lattioiden sävyt heijastavat luonnon omia värejä ja luovat aidon luonnonläheisen tunteen myös sisälle.

 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...