TUOTEUUTUUS: Nooa-Arctic: Talvehtivat laiturit

 

Uuden Nooa-Arctic -laiturin on kehittänyt jätteiden Molok-syväkeräyksen keksinyt Veikko Salli

Laiturin leveys on 3,4 metriä. Ponttonin koon ja muodon ansiosta laituri painuu vain neljäsosan verran tilavuudestaan veteen. Vesistön jäätymisen jälkeen laituri ei pääse juuttumaan jään sisään.

TUOTEUUTUUS: Nooa-Arctic: Talvehtivat laituritNooa-Arctic-1: Vakiona täysin varustellut Nooa-Arctic-laiturit ankkuroidaan merimerkkien kiinnitykseen käytettävillä ketjuilla pelkästään rantaan.

Nooa-Arctic-laiturit toimitetaan täysin varusteltuina. Vakiona mukaan tulevat kulkusillan kaide, kaksi istuinpenkkiä, uimaportaat sekä veneen kiinnitystä helpottavat törmäyskumit ja köysipollarit.
Mökkikäyttöön suositeltu laituripituus on 4,8 metriä. Tarpeen mukaan pituutta voidaan jatkaa vapaasti. Myös käyntisillalle valitaan aina rantakohteen mukaan sopiva pituus. Laituri painaa noin 800 kiloa.
Nooa-Arctic-laituri kootaan valmista osista mökkirannassa yhdessä työpäivässä. Ahtaisiin kohteisiin se voidaan uittaa paikoilleen. 

Lisätietoa: nooa-arctic.fi

Luokitukset

Valmislaituri

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...