TUOTEUUTUUS: Oras: Käsisuihku Hydractiva Digital

 

Oras vastaa kasvavaan vettä ja energiaa säästävien tuotteiden tarpeeseen älykkäällä, digitaalisella käsisuihkulla. Uusi Oras Hydractiva Digital -käsisuihku helpottaa kestävää kulutusta ja auttaa käyttäjiä optimoimaan käyttäytymisensä yksinkertaisesti ja tehokkaasti.

TUOTEUUTUUS: Oras: Käsisuihku Hydractiva Digital

Käsisuihkuun on integroitu näyttö, joka näyttää veden ja energian kulutuksen suihkun aikana ja sen jälkeen. Väriä vaihtava led-valo käsisuihkun alaosassa visualisoi myös kulutusta. Suihkun sisältämän älykkään teknologian on kehittänyt sveitsiläinen teknologiayritys Amphiro, joka on osa Oras-konsernia.

Digitaalisen käsisuihkun kaikki komponentit saavat energiansa pienen turbiinin kautta suoraan veden virtauksesta. Paristoja tai verkkoliitäntää ei tarvita. Suihku voi tallentaa tietoja yli 100 suihkukerrasta.

Muotoilustudio NOA on vastuussa tyylikkäästä, itsenäisestä ulkoasusta. Oras Hydractiva Digital -käsisuihku voidaan liittää mihin tahansa olemassa olevaan vakiomalliseen suihkuun ja se integroituu täydellisesti kaikkiin kylpyhuonetyyleihin.

Lisätietoa: oras.com

Luokitukset

Kylpyhuone

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...