TUOTEUUTUUS: Paljun kaveriksi pihasauna

 

Euroopan suurin paljuvalmistaja Kirami tuo markkinoille kompaktin saunan, joka kuljetetaan asiakkaalle valmiina moduulina. Kirami FinVision -saunan ulkomuoto on linjassa kylpytynnyrien värimaailman kanssa.

TUOTEUUTUUS: Paljun kaveriksi pihasauna

– Sauna ja palju sopivat saumattomasti yhteen. Vastaamme asiakkaidemme toiveisiin tuomalla markkinoille Kiramin brändin näköisen pienen saunan, jonka voi halutessaan sijoittaa aivan kylpytynnyrin läheisyyteen, kertoo Kiramin toimitusjohtaja Mika Rantanen.

Ainutlaatuinen Kirami FinVision -sauna tuo luksusta tavalliseen arkeen. Talvella saunan suuren ikkunaseinän läpi voi ihastella tähtitaivasta, ja kesällä nauttia valoisista illoista. Saunarakennus toimii mainiosti niin rantasaunana maalla kuin pihasaunana kaupungissa. Kokonsa puolesta sauna on helppo sijoittaa pienemmällekin pihamaalle.

– Omalla pihalla sauna sijoitetaan vakaalle alustalle, esimerkiksi sorapedille tai betonilaatalle.

Kädentaitajan laatutyötä

Kirami FinVision -saunassa näkyy kädentaitajan tekemä korkealuokkainen viimeistely. Valmiiksi pintakäsitelty sauna on valmistettu tuppeensahatusta kuusesta ja havuvanerista, jotka ovat tyylikkään harmaita. Kodikas sauna on kooltaan 2,3 metriä x 2,3 metriä, ja siellä voi yhtäaikaisesti saunoa 4–6 henkilöä. Isojen ikkunoiden ansiosta luonto tulee lähelle saunojaa. Saunan ovi ja ikkunat ovat karkaistua lasia.

Saunan tilaus ja käyttöönotto on ostajalle vaivatonta, sillä sauna toimitetaan asiakkaalle valmiiksi koottuna. Paikan päällä asennetaan vain vesikate ja kiuas. Saunarakennus painaa noin 1 000 kiloa, ja valmiin saunan korkeus on noin 2,6 metriä.

Saunan voi tilata puu- tai sähkölämmitteisenä

Saunaan voi valita puu- tai sähkölämmitteisen kiukaan, jotka molemmat ovat kotimaisen kiuasvalmistajan Narvin mallistosta. Kiramin saunan kanssa sopii loistavasti yhteen tummalla ulkokuorella vuorattu kylpytynnyri.

Kirami FinVision -saunapaketti sisältää lauteet ja LED-valaistuksen sekä kiukaan. Puulämmitteinen kiuas on Narvin Kota Inari Plus ja sähkölämitteinen Narvin Kota Saana (asennukseen vaaditaan valtuutettu sähköasentaja). Kokonaisuuden ovh. on alkaen 9 990 euroa. FinVision-saunaa on saatavilla Kiramin verkkokaupasta sekä jälleenmyyjiltä. Kaikki jälleenmyyjät löytyvät osoitteesta www.kirami.fi.

Kirami FinVision -sauna

 • Koko: Leveys 2,3 metriä, pituus 2,3 metriä, korkeus 2,625 metriä ja paino noin 1 000 kiloa
 • Mitoitettu 4–6 hengelle
 • Valmistettu tuppeensahatusta kuusesta ja havuvanerista
 • Värit: harmaa (tuppeensahattu kuusi), tummanharmaa (havuvaneri), vaaleanharmaa (lauteet)
 • Lasiseinä ja ovi karkaistua lasia, LED-valaistus
 • Luokitukset

  Sauna Piha

   
   

   
   
   
   
   
   

  RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

  Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...